keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Suunnitelmia ja kuva-arvoitus

.. Vaikka oikeasti minun pitäisi olla suunnittelemassa yliopistojen hakutehtäviä, eikä cosplayta.

Olen löytänyt uusia hahmoja cossittavieni listaan ja nämä nyt ovat jonkinlaisia haaveita, eivät edes ajatuksen tasolla toteutukseen yltäneitä, mutta...

Kurumi pelistä Hachi koi (ja joo, ihastuin hahmoon ensin designin takia ja osalta siksi että.. noh, olen isohko.. En tosin ihan yhtä iso kuin kurumi, mutta...)

Suloinen hamsteriposki!


Ja joo, vaaleanpunainen on ihana väri.

Nyt takaisin oikeisiin TÄMÄNHETKISIIN juttuihin.

Feferiperuukkini ja korvani ovat saapuneet, huraa! Saatte viimeistään sunnuntaina niistä pikkuisen kuvia :3

Olen siis menossa viikonloppuna kuopioon ja päästään vihdoin aloittelemaan mrshighandmightyn kanssa itse cossien TEKEMISTÄ niiden suunnittelun sijaan.

Viikonloppuna olisi tarkoitus väsäillä joitain osia asuihin (itse haluaisin saada feferipaidan ja reimuhameen valmiiksi)

JA tässä tulee se kuva-arvoitus-osio.







Mitä tästä voisi tehdä? Kyseessä on siis muovinen vauvanmobilen osa, josta on irrotettu itse mobile ja sitä pyörittävä moottori. Se on melko kevyt ja luultavasti sen saa myös osasiin, en ole kokeillut. Rattaan saa irti ja siinä on kätevä jenga (en tiedä onko oikea sana) kiinnitys. Päässä on koukku.

Tämä on näitä tällaisia "en tiedä yhtään mihin tarvitsen tätä, mutta TIEDÄN että jos heitän sen pois, löydän sille tarkoituksen heti sen jälkeen."

Vastauksia arvostetaan suuresti. Jos keksitte esimerkiksi omiin tarkoitusperiinne sopivan jutun, kertokaa, voin vaikka toimittaa häkkyrän Desuconiin.

Mitähän vielä...

Ei kai muuta..

Tällaisia tälläkertaa





HNNNNNNNNGH





-Anakichi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti