lauantai 12. lokakuuta 2013

Hei, älkää huoliko, ei me olla lopettamassa!

Kun olen lueskellut muita suomalaisia cosplayblogeja, olen huomannut samanlaisen tilanteen kuin meilläkin on: Harva blogi on päivitellyt syksyn mittaan. Meillä se on johtunut ihan siitä, että Traconin jälkeen (krhmköhniinviivepäivityksemme) ei vain ole tullut vielä tehtyä mitään.

Lupaan tehdä tänne ainakin piilolinssipäivityksen, ja katsotaan jos vaikka innostuisin shoottaamaan jotain cossia, ei sitä tiedä. (Suurin osa peruukeistani on vielä Helsingissä, joten katsotaan tätä myöhemmäksi, viimeistään oman asunnon saannin jälkeen (Muutto 1.11.!!) mutta ainakin jonkinlaisen piilaripäivyrin saatte)

Blogimme saattaa siirtyä vähäksi aikaa Hiljaiseloon, mutta ei hätää! Ensikuussa olisi (ainakin minun mielestäni jo korkea aika) tarkoitus aloitella Frostin asuja. En tiedä asujen määrästä, mutta ainakin yhdet asut ovat jo varmistuneet.

Suigintou (Mrhsighandmighty)
ja Shinku (Anakichi)
 ..Sarjasta Rozen maiden züruckspulen, tai Rozen maiden 2013.

Molemmat olemme toisillemme kertomatta haaveilleet RM-cosseista ilmeisesti pidempäänkin, ja kun asia tuli eräänä iltana puheeksi, tehtiin alustavat ja hatarat sopimukset hahmoista ja cossien ajankohdasta. Nyt kyseisestä keskustelusta on kulunut jo senverran aikaa ja suunnittelua, että nyt uskallan täälläkin ihan virallisesti sanoa, että ainain näitä neitejä ollaan suunnittelemassa ja toteuttamassa Frostiin.

Ei tähän hätään muuta!

-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti