perjantai 6. syyskuuta 2013

Rytinällä takaisin

Eli viikko aikaa Traconiin, ja kuinka yöllisen heräämisen aikana ymärsin, miten rumia ZUN:nin hahmot oikein ovataan. Varsinkin se yksi jota juuri työstämme.

Ei ole tullut päiviteltyä erityisemmin tässä Desun jälkeen, kun ei ole oikein tapahtunut mitään. (tai no, olihan tämä frostigate, mutta mielipidetekstimme asiasta myöhästyi, sillä *krhmmrshighandmigty* toinen meistä ei saanut omaa osaansa valmiiksi kun asia oli tarpeeksi tuore.)
Minua on myös estänyt Kuopioon muutto, ja asunnon etsiminen, sekä opiskelun aloittelu. (En pääsyt amk:hn enkä yliopistoon, "kertaan" toisen asteen opintoja amiskassa, artesaani sisustusalalla.) Tällä hetkellä majailen Mrshighandmightyn kotona, omaa pesää etsien. (hei  jos teillä on tiedossa hyvän kokoinen yksiö vuokralle kuopion alueelta vuokrahintaan 450 tai vähemmän, ilmoitelkaa)

Sitten itse asiaan.

Heräilin yöllä horroksestani kiroillen kuin pahin merimies, ja aloin raivota Shikieiki Yamaxanadun hahmodesignistä. Voidaan sanoa, että oli senverran kirjava sanavarasto ja hysteriansekainen puolituntinen (?), että minä ja Mrshighandmighty molemmat harmittelimme, ettei minua saatu nauhalle.

Voin lyhyesti tiivistää tuntoni:

-Eikin hiukset:
vihreät, ok, mutta miksi ihmeessä eripituiset sivuilta?
-Hattu
Kaikkien touhouhattujen äiti, ei saa selvää mihin mikäkin härpäke kuuluu mikä hattu se edes on, onko sillä joku "kulttuurinen tausta" vai onko se vain laitettu kokoon "more is more"-tyyliin?
-Liivi
Iso iso iso iso, hartiat kyynärtaipeissa (liioittelu) napit edessä, muttei aukea
-Koko asu
Mikä hemmetin rautatiepirkko se on?
-Naama
Naama.

Eikö olekin nerokas?
Myöskin ylipäätään tuon hatun rakenne on hyvin hämmentävä. Katselin Eiki-cossaajien kuvia netistä, etsien sellaista "Hmm, sen saakin tehtyä ihan suloiseksi"-kokemuksia, ja törmäsin miespuoliseen isokokoiseen cosplay-harrastajaan, joka oli tehnyt asunsa mustilla housuilla, teettänyt kaikki asunsa osat muilla ja joka jakoi neuvoja kyselijöille. Yöllisen raivon vallassa poimin sieltä yhden kommentin, joka raivostutti eniten.


Ja minä satun olemaan tyttö, enkä ole vielä löytänyt asiaa, jota tässä cossissa voisin sanoa helpoksi.

Eipä asialla ollut sen syvällisempää tarkoitusta, kunhan ärsyynnyin yöllä.

Kävimme tänään Mrshighandmightyn kanssa shoppailemassa loputkin materiaalit, ja nyt on enää edessä asujen tekeminen.

Tavaran alla: kangas eikin liiviin. Kengät eikiin, nauhoja molempiin asuihin, nappeja, helmiä, fimoa, softista ja maaleja.
Napista ja nauhasta tuli ostettua napit molempiin asuihin, sekä nauhat molempiin asuihin
Nappeja omissa kokoelmissa



Fimo light-massaa, askartelukulma, ja Fimo-kultahippuja, sekä gloss-lakkaa, sama paikka.
Pebeo-maalivarasto senkun kasvaa, kultaa ja mustaa, myöskin uusi pensseli, askartelukulma

 Kengät ostin Kuopion parhaalta kirpparilta, eli City-Pörssistä, hintaan 4 euroa Materiaaleihin meni lähemmäs sata euroa, ja ne on kerätty eurokankaasta, napista ja nauhasta, sekä askartelukulmasta. Ostimme myös ihanaa punaista villakangasta, joka laskeutuu upeasti, ja joka näyttää todella hyvältä ilman minkäänlaisia ompeluja ja harsimisia. Siitä tulee upea huivi Caesariin. Löysimme myös kaavat koppalakkiin, joten sekin rakennetaan uusiksi. Palakankaasta saadaan Erwinin takki.

Enää puuttuu se, että saadaan asut oikeasti valmiiksi.

 Materialismi on kukkinut myös peruukkien saralla, ja kaikki peruukit onkin jo suunnilleen stailattu. (Muokkaan vielä vaaleaa erwin-peruukkiani)

Eikiin tilattiin vihreä Vocaloid Gumiin tarkoitettu peruukki, josta leikkasin toisen pitkän härpäkkeen pois, ja siistin siihen tasaisen otsatukan (kuvassa vielä epätasainen)





Peruukkikokeilua.

Komachiin tilattiin pitkä kihara punainen peruukki, johon tehtiin pompulat, leikattiin otsatukka, ja jota lyhennettiin hartiapituiseksi.



 Tämä näytti tältä.

Allekirjoittanut peilissä

Mutta pian...

Tämän jälkeen..

Tältä.




 
Näiden peruukkien stailaamisen jälkeen postilaatikkoon kolahti vielä yksi peruukki, eli Mrshighandmightyn Caesar-peruukki.




Peruukki oli halpa JA kaunis!! Sitä pitää vain hieman pöyhiä ja kihartaa, ja homma on valmis.


Olemme me siis jotain tehneet. Ja tänä viikonloppuna ainakin allekirjoittanut tekee lisää. Listalla olisi proppaamista, ja lisää proppaamista. Muunmuassa Viikate, eikin "yaoilätkä" ja kolikoita Komachiin.

Näistä lisää Viikonlopun jälkeen, tai jopa sunnuntaina.

Siihen saakka

-Anakichi

3 kommenttia:

  1. Hih! On se kiva lukea, kuinka "helppoa" cossin tekeminen onkaan ;)
    Toista se on meillä "loleilla", kun joudumme ihan valmiista vaatteista päättämään, mitä laitamme päälle.. Ja se värikoordinaation hallitseminen se vasta vaikeaa onkin, kun periaatteessa ei saisi olla kuin 3 väriä yhtä aikaa... Huoh..


    Mutta todella kiva blogi, joka todellakin kertoo kaiken ihan alusta alkaen, paljon tekstiä ja kuvia :D

    VastaaPoista
  2. Tämä blogspot ei näemmä tykkää tägeistä, ainakaan jos ne tekee väärin, kommentin alussa oli tägi että tämä on ironiaa ;) Ei saa ottaa ihan todesta tuota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :3 ymmärsin kyllä! Blogger on vähän hankala tägien kanssa! Ihanaa jos tykkäät!

      Tässä tosiaan on vähän sellainen tilanne että minä olen aktiivisempi blogin suuntasn kuin toinen puolisko, eli vastailen ja postailen tasaisemmin kaikkeen ;) kiitos kun liityit lukijakuntaan pupunen!

      Poista