maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi blogittelua!

..Enemmän tai vähemmän aktiivisesti! Perustimme tämän blogin tasan vuosi sitten ja aioimme juhlistaa antamalla hupishoottia Rozen Maideneistamme, mutta Mrshighandmighty estyi, joten saatte vierailevan tähden, edistyskuvia ja homestuckia!

(Jokaiselle jotakin.)

Ensin asiaan, eli edistykseen. shinkuperuukki saapui postissa! Ah ja voih se on ihana! Leikkasin siihen tasaotsiksen ja muuten annoin asian olla. Peruukki lepää nyt onnellisena hyllyn päällä odottamassa hilkkaa, jolloin voin alkaa sovitella ponnareita paikalleen.


 
 

Kyllä, mielestäni keittiön tiskipöytä on vallan mainio valokuvausalusta.

Peruukissa on painavat ponnarit, jotka kiinnitetään hainhammasklipsuilla:

nam nam.

Toinen iloinen yllätys oli se, että peruukin tekijät ovat jopa ajatelleet sitä, että todella painavat lisäkkeet vetävät helposti itse peruukin päästä pois. Peruukin otsaosioon oli ommeltu kiinni hiuksiin kiinnitettävä harjahakanen:

god bless.
Kyllähän minä siis hieman hellästi sovittelin peruukkiani <:3 pakko oli...

 





Aina tuntuu sattuvan tuo keltainen paita päälle kun sovitan blondeja peruukkeja :U

Ihana ja hyvin istuva peruukki jälleen kerran!

Mekkokin on edennyt jo sellaiseen vaiheeseen, että jopa helma on leikattu sopivan mittaiseksi :D




Kyllä tämä tästä edistyy!


Taidekuvia.



Tänään sitten oli tosiaan tarkoitus kokeilla peruukkien kera kunnon meikit, mutta koska Mrshighandmighty ei ilmestynyt, päädyin leikkimään serkkuni kanssa (hän tuli meille uudeksivuodeksi, tässä tumblr.)

Yritin kokeilla Karkat-meikkiä, mutta se ei onnistunut kovin hyvin, sillä peruukin puute aiheutti myös motivaatiokatoa. Tässä upea "shooped" kuva meikistä.




Olen ihan semi-tyytyväinen meikkiin, mutta todellakin peruukin puute vei motivaation. Aion vielä joskus yrittää paremmin, hommaan vaikka halvan alkuperuukin Karkatiin :DD

Päädyin pesemään meikit pois ja serkkuni meikkasi itsensä Aradiaksi, kun taas minä kaivoin Kaguya-peruukkini ja  Mamizou-lasini, ja aloin kaappicosseilla Jade Harleytä
Hauskaa oli!!



 Kuvia on otettu niin kännykkäkameralla kuin hieman laadukkaammalla kameralla, mutta todellakaan mitään kaappicosplayhauskaa suurempaa ei päässyt syntymään! (yritin myös yöllä valvoessani väkertää sarvia. Liitän kuvat tähän.)

'eyyyy!

Minulla on jopa dorkyt pupupöksyt, ihan jees blogikuva.

Sitten hieman kuvantarkkuudeltaan laadukkaampaa, mutta sisällöltään yhtä turhaa kuvapläjäystä:

Kaunis räpsyripsi.

..en osaa puhua asioista.

HELLO

HELLO!!11

U wan fucking g0?

 Yritin tosiaan tehdä jonkinlaiset nopeat kierrepukinsarvet pakkausteipistä ja rautalangasta, mutta koska maalaushomma jäi puihin ja kyseessä oli vain tietynsorttinen kokeilu, niin tässä nyt kuitenkin on rautalankaa karvamatolla.






Kiitos kuluneesta vuodesta ja toivottavasti päivittelymme jatkuu vielä pitkälle tulevaisuuteen, aktiivisena tai ei niin aktiivisena!

Näihin kuviin ja tunnelmiin


Peruukkikiharat



-Anakichi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti