lauantai 28. kesäkuuta 2014

Suuntana Tracon

Vähän niin ja näin menneen Desuconin jälkeen on aika siirtää katse tulevaan ja tuleviin coneihin. Seuraava tapahtuma johon olemme varmasti menossa on Tracon, saatan itse piipahtaa Animeconissa jos en ole ehtinyt jo lähteä toiselle puolelle Suomea. Animeconiin ei ole sen epävarmuuden takia tulossa mitään uutta, mutta Traconiin olisi tarkoitus tehdä molemmille kaksi uutta asua. Saimme sovittua Traconin cosplayt kiinni juna-asemalla Desuconista lähdettyämme, mutta vielä ei ole varmaa kummat puvut kumpana päivänä.

Roromiya Karuta (maid) ja Shoukiin Kagerou - Inu x Boku SS

Aiemmin blogissa ohimennen mainittu kaksikko on nyt virallistettu. Anakichi yritti saada minut cossaamaan Kagerouta jo Desuun, mutta päädyimme sopimaan Nobaran ja koulutyttö-Karutan sinne ja tämän kaksikon vasta Traconiin. Olen tästä ihan iloinen, sillä Kagerou oli oma suosikkihahmoni koko sarjassa ja tämän cossin epäonnistuminen olisi harmittanut enemmän. Ja pääsenhän taas tekemään ison viitan! Anakichin mieltymys Karutaan tiedetään kyllä ja tämä taitaa olla vielä se vähän mieluisempi versio. Kankaiden ja Kageroun peruukin ostaminen ovat vielä ikkunashoppailun asteella, mutta oikea tekeminen alkaa pian™.


Hashiri Nio ja Sagae Haruki - Akuma no Riddle

Toisena päivänä onkin vuorossa tällaiset söpöläiset. Akuma no Riddle oli yksi suosikkisarjojani tältä kaudelta, ja sain houkuteltua myös Anakichin katsomaan sitä. Tykästyin Harukiin ensinäkemisestä ja Anakichi tykkäsi Niosta ennenkuin edes sarjan aloitti, sillä saatoin ehkä hieman vilauttaa designia etukäteen. Ryhmämme täydentyy vielä kolmannella hahmolla, kun Kingschair lupautui Takechiksi. Peruukit sekä Anakichin piilarit tulivat jo ennen Desua ja kankaita on käyty lääppimässä sen verran, että Nio aloitetaan ensi viikolla ainakin hameen ja aluspaidan osalta. Haruki aloitetaan mitä todennäköisemmin peruukin sävyttämisellä.

Eiköhän tämä teksti ole istunut jo tarpeeksi kauan luonnoksissa, joten seuraavaa tod.näk. Anakichin postausta odotellessa.

~Mrs. High and Mighty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti