MischiefZero


Kainuun perältä lähtöisin oleva, nykyisin pääkaupunkiseudulle eksynyt naisenalku tässä hei. Olen tämän pariskunnan vanhempi, pidempi ja todennäköisimmin crossaava puolisko. Kirjoittelen blogiin huomattavasti harvemmin kuin partnerini, ja lässytän yleensä geneerisiä wip-päivityksiä ja coniraporttien puolikkaita.

Cosplayn katson aloittaneeni vuonna 2008, minkä jälkeen tätä on tullut harrastettua vaihtelevalla aktiivisuustasolla. Vastaan nykyään aikalailla kokonaisuudessaan molempien asujen varsinaisesta pukuosiosta, joten ompeluvirheistä voi ja pitää tulla vinkumaan minulle. Jonkun mielestä voin ehkä ottaa harrastukseni hieman liian vakavasti. Mikä on ihan mahdollista.

Muihin harrastuksiini voisin laskea satunnaisen piirtelyn, pelailun ja välillä liiankin intensiivisen animen katselun. Olen meistä ehdottomasti se, joka tietää, mitkä sarjat ovat nyt pinnalla, ja coneissa tunnistan enemmän hahmoja kuin ehkä haluaisin myöntää. Harhailen coneissa yleensä Anakichin seurassa enkä ole se kaikkein helpoin lähestyttävä, koska olen aika ujo, mutta uusiin ihmisiin tutustuminen on kaikesta huolimatta ihan kivaa.

twitter || Instagram 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti