maanantai 2. toukokuuta 2016

Ai onko desu jo ensikuussa?!!?

Apua! Desucon on jo ihan ovella ja cossisuunnitelmat ovat mitä ovat. Mischiefzero on työstänyt omaa asuaan jo hyvän aikaa ja minä vasta katselen peruukkeja. Päätin kirjoittaa tämän postauksen ikäänkuin pakotteena itselleni että joudun aloittamaan työt ja lopettamaan hahmojen jahkailemisen.

Aioin alunperin tehdä desuun touhou-cossin mutta päätin siirtää sen myöhemmäksi. Tälläkertaa uusin yhden asun ja viimeistelen yhden eli käytännössä vain kolmas asuni on silloin ihan "uusi"

Perjantai tai Sunnuntai:

Nelly Smith- Senpai club, kesäkoulupuku.

Koska Nelly jäi niin pienestä kiinni niin viimeistelen puvun desuun! Sain myös todisteen siitä että kesäkoulupuku on myös hänen päällään vaikka senpai-club nyt meneekin ilmeisesti tauolle tekijöiden puolesta. Tämä asu toivottavasti valmistuu ennen kuun loppua jotta saamme kuvattua ne koulussa!! (muistio itselle!)

ehkä max 5sek kestävä klippi jossa näkyy kesäkoulupuku



Lauantai: Nana Abe Idol M@ster Cinderella girls- Single cover asu

Taaskaan en ole kyseistä peliä pelannut, mutta kun olen seurannut Mischiefzeron pelailua ja ottanut asioista selvää (ja aion katsoa animea!!!) niin olen ihastunut Nana Abe-pupuidolitytyyn ihan täysin! (Tästä ehkä myös kiitosta Dashianalle kun edes esitteli ihanan neidon minulle) Päädyin nanan asuista tähän vaaleanpunaiseen ihanuuteen koska noh, vaaleanpunaista ja pupuja, miten voisin kieltäytyä! Tämä voisi melkein olla hall-cosplay tähtäyspuku ;)) Aion yrittää ommella cossin taas itse ja jännitän vähän että mitähän tästä tulee!


 Sunnuntai/Perjantai

Uusin Hoppoun kokonaan, paitsi peruukin. Tälläkertaa teen propit suoraan paremmista materiaaleista että ne ovat kestävämmät ja yritän saada hieman raskaamman näköistä metallista meininkiä niihin. En vieläkään aio tehdä selkähirviöitä koska desuun on vain kuukausi aikaa.



Tällaisia olisi toivottavasti luvassa. Pyrin ainakin yhden näistä saamaan valmiiksi! Ja jos ei, niin sitten uusin Kashiman ja/tai Umarun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti