lauantai 10. toukokuuta 2014

Kill la Kill, vihreiden valonauhojen takaa..

..eli minäkin vielä olen elossa mutten ole oikein saanut päiviteltyä johtuen jo aiemmin mainitusta muutostani ja siitä että ei täällä Helsingissä vaan ole saanut mitään tehtyä. (Koska rahanpuute la rahanpuute)

Myöskin teologian (hahaa täältä tulee toinen #ihanaope) valmennuskurssi on vienyt aikaa cosplaylta enemmän kuin laki sallii (tai no niinhän sen pitäisikin mennä)

Vaikken ole saanut mitään konkreettista tehtyä (mitä lupaan tehdä kun Teologian valmistelukurssi pitää tauon puolentoista viikon päästä) niin olen sen sijaan tehnyt kerrankin selkeämpiä piirroksia suunnitelmistani.

Myöskin molemmat peruukit ovat saapuneet ja palauttaneet uskoni vaaleanpunaisiin peruukkeihin. Molemmat sopivat ja näyttävät hyviltä, Nononin peruukkiin tosin täytyy ommella sivuhiuksia lisää ja sitä täytyy stailata, mutta ne ovat nyt turvallisesti omistajallaan, mikä on tärkeintä.

Harmillista sinänsä oli se, että peruukit ovat lähes prikulleen samanvärisiä. Esimerkkikuvat olivat niin kovin erilaiset.

Kuten arvaatte: vasemmalla Karuta, oikealla Nonon
Yritin leikata karutaan epätasaisen otsatukan mutta koska olen mestariparturi, siitä tuli tasaisempi kuin yhdestäkään tasaotsiksesta jonka olen tehnyt. Nonon vaatii suunnattoman määrän hiustenmuotoilutuotteita jotta siitä saa oikeanlaisen.

Inumuta taas on ihan täydellinen ja tuuhea kaveri.

 

Ja värit Inumutan ja Nononin välillä menevät juuri oikein, ainakin minun silmiini.

rakastan tätä väriyhdistelmää <3

Ironista kuinka Inumutan karvaturri on pidempi kuin nononin.

Odotan oikeastaan Karutaan pukeutumista enemmän kuin nononiin, sillä kuten jo tiedätte, pidän tytöistä joilla on terve ruokahalu. (yuyuko ja silleen.)

Tällähetkellä Kill la kill cossit ovat melkolailla vaiheessa. Suunnitelmia on tehty ja kankaita ostettu, mutta oikeastaan mitään ei ole ilmeisesti edes aloitettu.

Esimerkkejä suunnitelmien edistyksellisyydestä alla:

Hatun perusidea, päällystetään kankaalla
Hattu siis tehdään retkipatjasta, ja nyt pääsee kärsimään Traconiin ostettu makuualusta, jonka luulisi olevan tarpeeksi jämäkkää Nononin korkeaan hattuun.

Olit hyvä makuualusta.
Tässä taas kenkäsuunnitelmia, minäkö simppeli?

upeat suunnitelmat kenkien suhteen... Ei tule toimimaan, uskoisin.
Mrs High and Mighty on myös shoppaillut elektroniikkaa Inumutaan (me kohoamme seuraavalle tasolle!) , mutta harmistukseksi keltaiseksi luvatut valot olivatkin vihreitä, asiaa käsitellään...

valo pois...

...valo päällä



Kankaat tosiaan löytyivät aika nopeasti ja päädyimme käyttämään sinapinkeltaista hieman kiiltävähköä kangasta täysin kultaisen sijasta, sillä sen kanssa olisi helpompaa toimia ihan esimerkiksi kuvaustilanteissa.. ja noh, kultainen kangas vain yleensä näyttää halvalta. (ainakin minusta)

kankuleita <3


Vielä olisi ehkä haaveissa jotkut pikacossit perjantaille, mutta luultavasti se ei tule onnistumaan, aika alkaa käydä vähiin.. Traconiin sitten toinen versio Karutasta ja Kagerou-sama, jälleen InuxBoku SS:stä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin:

Anakichi

(hei kuten edellisestä päivityksestä saatoitte huomata hiukseni ovat muuttaneet radikaalisti väriä sitten edellisten selfieiden, joten ottakaa, olen animetyttö.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti