torstai 18. huhtikuuta 2013

Sadepäivän sarvirumba

..Onnistuin sarvien kiinnittämisessä! Seuraava vaihe sarvien suhteen on niiden päähän saaminen peruukin kera, eli minun pitää mitata ja puhkoa peruukin verkkopohjaa, jotta ruuvit tulevat kuitujen seasta!

Mutta tässä! Tässä onnistumisen hetkiä tältä sateiselta päivältä!!

Eli, aluksi otin kaksi ruuvia, pannan, jonka ostin askartelukaupasta, sekä sarvet.
Panta on sileä, koska sen pitää olla päivän ajan ruuvien ja painavien sarvien kera päässä peruukin alla, joten luulen että "piikikäs" panta olisi vain aiheuttanut tarpeetonta päänsärkyä.

Kuten huomaatte, pannassa on vaaleanpunainen piste. Se on tullut siitä, kun maalasin ruuvien perät ja asetin ne kokeillen paikoilleen, jolloin ne merkkasivat pantaan kohdat joihin piti tehdä reikä. (menin ekalla kerralla hutiin, pannassani on 4 reikää.)

Mrshighandmightyn sarviin tarvitaan isommat ruuvit. Tässä ruuvi ruuvausvaiheessa. Paperisaveen oli vaikeaa saada alkua, johon ruuvin saisi sitten väännettyä. Kun olin ruuvannut reiät, vetelin ruuvia pari kertaa ulos ja työnsin sisään, jolloin kolo siloittui.

Reiät sarvien pohjassa.

Koversin puukolla (varokaa, myös akkuporakone sopii mainiosti ja on turvallisempi) pantaan kaksi pientä reikää. Reiät on hyvä pitää pieninä, että ruuvi ei putoa ulos. (toinen rei'istä on vähän liian iso, ruuvi pyörii siinä.)

Tässä on panta jossa ruuvit. Ensimmäiset reiät olivat liian keskellä, joten piti siirtää niitä.

VAROITUS: luvassa erittäin epäviehättävää ja itseironista sarvien ennen- ja jälkeen-kuvailua.:

Ennen peruukkiverkon kera
jälkeen hiuksilla
Pahoittelen, mutta varoitin teitä. Eli ennen ne olivat paremmin, mutta eivät toimineet yhteen peruukin kanssa. Jälkeen rei'ityksen ne menevät paremmin peruukin keskilinjan kanssa. Seuraavaksi tosiaan pitää puhkoa peruukin omaa verkkoa ja koettaa saada sarvet kiinni sen päälle. Koska reiät sarvissa ovat niin laajat, aion kiinnittää peruukin läpi tuleviin ruuveihin hieman sinitarraa, joka tasaa ja vakauttaa sarvien pyörimisen. (jälkeen-kuvassa oleva oikea sarvi pyörii kuin väkkärä.)

Olin todella positiivisesti yllättynyt kun tämä oikeasti toimi.

päivän workshoppini
Ja kuten workshop-kuvasta huomaatte, paidan merkki on vaihtanut väriä onnistuneesti! Luovutin EMO-painovärin kanssa ja ostin suosiolla toisensävyisen maalin.

Väriero oli todella suuri. Purkit taas...

...väittivät olevansa viereiset sävyt 64 ja 65. Olen eri mieltä. Onpahan nyt Mrshighandmightylle eridan-paidan maali.

Edelleen samaa metallisenhohtoista maalia, mutta sävy on niin paljon parempi. Ajattelin aluksi että olisin sekoitellut maaleja, mutta laiskistuin koska se olisi ollut niin pienenpientä näperrystä.

Uuh aah tissit. Kokeilin hametta ja totesin että perse on säilynyt yhtä leveänä, mutta vyötäröltä on lähtenyt se kriittinen massa, jonka takia hameen vyötärö "leijuu" nyt siinä ympärilläni koskematta minuun. Asialle täytyy tehdä jotain. Se korjautuu osin kun vedän hametta alemmas, mutta katsellaan jos vaikka lihon takaisin :/

Olen minä yhä muhkea, älkää huoliko. Ja osaan ottaa todella "imartelevassa" kulmassa kuvia itsestäni. Imartelevinta on se ettei pää näy.

Mutta sitähän te saitte jo sarvien sovittelussa ihan tarpeeksi.

Ainiin! Kingschair vahinkocossasi eilen.

Rose Lalonde-Homestuck
Kingschair-Flandreperuukin kera
Näihin kuviin ja tunnelmiin

-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti