lauantai 27. syyskuuta 2014

Talvisia suunnitelmia

Heipsan taas! Nyt kun Tracon on ohi ja conivuosi Desutalksia vaille pulkassa, onkin hyvä aika kirjoitella ensivuoden ja vielä tarkemmin Yukiconin ja Desucon Frostbiten suunnitelmista! Tällä kertaa arpaonni suosi minua ja minä saan kirjoittaa asuistamme.

Nopeasti mainitsen tarkemmin, eli tosiaan olemme menossa 11.10. järjestettävään Desutalksiin nyt ensimmäistä kertaa!! Uskoisin että jonkinlaista päivitystä on luvassa sieltäkin. Nähdään seuraavan kerran siis Desutalksissa!

Sitten asiaan. Sovimme että nyt kun molemmat majailemme Helsingissä, voisimme lähteä käymään alkuvuoden Yukiconissa, sikäli mikäli lippuja vain riittää. (Muutto yhteen lähestyy uhkaavasti ja kunhan olemme saman katon alla ja tavarat ovat suunnilleen paikallaan alkaa asujen väsäys.)

Mischiefzero päätyi vihdoin katsomaan Love! Live! School Idol Project-Animen ja ihastui hahmoihin joihin hänen arvasinkin ihastuvan. Olen onnentyttö, sillä nyt voin toteuttaa idolihaaveitani eikä minun tarvitse tehdä sitä yksin!

Love Live sinällään liittyy Yukiconiin siksi, että teemme sinne vain yhdet asut ja ne ovat LoveLive-tytysiä. Yhdet asut teemme siksi että Frostbiten asut ovat monilukuiset sekä isotöiset.

Mutta nyt asiaan. Yukicon 2015 asut:

Anakichi:

Minami Kotori- December series Love! Live- School idol Festival!



Mischiefzero ehdotti myös Snow Halation-versioita, mutta halusin tehdä jouluasut koska olen jo aika pitkään haaveillut jonkin hahmon jouluversion tekemisestä. Mietin myös jonkin aikaa Kotorin ja Nicon välillä, mutta totesin että Kotori on ehkä minulle sopivampi hahmo. (Tai no Mischiefzero sanoi näin) Alamme tehdä asuja kunhan joulukankaat täyttävät kangaskaupat


Mischiefzero:

Sonoda Umi- December series Love! Live- School idol Festival!



tai

Ayase Eli- December series Love! Live- School idol Festival!


Mischiefzero siis miettii vielä kahden tytyn välillä. Umi olisi minun oma suosikkini koska Kotori ja Umi ikäänkuin kuuluvat samaan "minitiimiin" mutta Eli olisi Pituuden kannalta paras valinta. Tiedän myös että Mischiefzero samaistuu Umiin enemmän. (arvasin tämän jo sarjaa katsoessa) Kunhan selkeys saadaan, siitä kyllä infoillaan esimerkiksi pienenä sivunoottina jossain päivityksenä tai sitten viimeistään asuja käsittelevässä päivityksessä.

Sitten päästäänkin toiseen mieluisaan aiheeseen, eli Desucon Frostbiten asuihin. Olemme tekemässä asut kaikille kolmelle päivälle, ja niinkuin miljoona muuta desukävijää, Urobuchin kunniavierailun inspiroimina toteutamme Puella Magi Madoka Magica-cossit.

Näitä asuja on suunniteltu jo pidemmän aikaa, mutta kun kuulimme Urobuchista niin päätimme että nyt tai ei koskaan.

Pidemmittä puheitta, Desucon Frostbite 2015 asut:

Anakichi:

Päivä 1:

Madoka Kaname- Koulupuku- Puella Magi Madoka Magica


Iih koulutyttöcosseja <3 Tämäkin asu on varmaan viiskytmiljoonaa kertaa jo tehty, mutta ihanpa sama, sillä olen halunnut cossia Madokaa. Oikeastaan Madoka hahmona on juuri sitä tyyppiä joka sarjoissa ottaa minua päähän, mutta koska vaaleanpunainen ja design miellyttävät niin cossihalut heräsivät hahmon nyhverön luonteen (tai luonteen puutteen) aiheuttamasta ärtymyksestä huolimatta. 

Mischiefzero:

Päivä 1:

Mami Tomoe- Koulupuku- Puella Magi Madoka Magica


Mischiefzero on halunnut myös tehdä Mamin jo pidempään. Mikä lie tässä sitten viehättää.. (Vinkki: Kaikki) Minäkin joskus aikoinani halusin tehdä Mamin, mutta jotkut taistelut on tehty hävittäviksi.

Myöskin Kingschair on lupautunut ensimmäiselle päivälle Homuraksi meidän pieneen ryhmäämme.

Anakichi:

Päivä 2:

Madoka Kaname-Taikatyttöasu-Puella Magi Madoka Magica


Kuten sanoin: Vaaleanpunainen ja hahmodesign. Ei minulla oikeastaan muuta. Joo ja odotan alushametta innolla :33 Mischiefzero tuskin odottaa.

Mischiefzero:

Päivä 2:

Mami Tomoe- Taikatyttöasu- Puella Magi Madoka Magica


Samalla kaavalla jatketaan. Odotan hieman kauhuissani Mamin aseiden tekemistä.

Jälleen Kingschair on lupautunut Homuraksi taikatytypäivälle.

Anakichi ja Mischiefzero:

Päivä 3:

Homuran Minionit - Puella Magi Madoka Magica The movie

Tämä oli päähänpisto jonka saimme laivalla. Minioneista cossittaviksi valikoituivat nämä kaksi tyttöstä.

Anakichi Takana, Mischiefzero edessä.
Samaan aikaan kun me hihhuloimme mustavalkoisissa kiiluvine silminemme, Kingschair liikkuu seurassamme Homulilynä. Hrr, odotan näidenkin hahmojen toteutusta oikein innoissani!




Tällaisia suunnitelmia nyt tulevalle conivuodelle. Seuraavaksi on luvassa yhteenmuutto, sekä Desutalks-kuulumisia!

Näihin kuviin ja tunnelmiin

-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti