sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Traconiin viikko!

...Ja Karuta on valmiina!!

Tulin sille jo ennalta mainitulle cossintekoretkelle kuopioon näin viikkoa ennen Traconia. Tälläkertaa ommeltiinkin anoppilassa (hui) ja minäkin uskaltauduin ompelukoneen ääreen! (on niistä modistiopinnoista jotain hyötyä.)

Tässä välissä haluankin hieman iloita tänne blogiinkin kun tein ihan_itse esiliinan koulutehtävänä! En siis ole kamalasti ommellut, kuten ehkä meidän tehtäväjaostamme  huomaa.

Joten ottakaas, tittidii!

Työskentelyessu a la Anakichi:





Sitten takaisin asiaan:

Näillä näkymin Niokin tulee ihan kevyesti valmiiksi ennen conia. Samoin Haruki. Mutta inuXbokuSS-hahmosiin on tullut pieni muutos, josta Mrshighandmighty saa itse kertoa. (kirjoittelen tässä hänen koneeltaan ja pahoittelen kaikkia typoja joita tekstiin saattaa eksyä näppiksen jämäkkyyden takia.)

Tämä viikonloppu meni enimmäkseen Karutan parissa työskennellessä. Cossi onkin kuutta nappia ja talutusketjua vaille valmis!

Tarkoituksenani oli mennä ostamaan valmis kaulapanta, joka olisi sitten ollut helppo liittää talutushihnaan. Yllättäen niinkin kliseistä kaulapannan väriä kuin punaista ei vaan ottanut löytyäkseen joten päädyin sitten taktiikkaan tein itse ja säästin.




Kaulapanta on mystistä "ulkoilunauhaa" koska en tiedä tuon materiaalin nimeä. Ostin pantaan hopeisen soljen ja solkeen kiinnitettävän metallilenkin (avaimenperälenkki, mitä nuo ovat??) Ompelin (itse!!!) soljen paikoilleen ja poltin leikatut reunat tulitikulla. (Muovipohjasta hihnaa, rispaantuu jos sitä ei polta.)

Olen oikeastaan supertyytväinen tähän kaulapantaan, sillä se näyttää ja tuntuu yllättävän hyvältä päällä. Sitä ei myöskään saa kiristettyä nykäisemällä, joten  kuristumisvaara on minimoitu.

Askartelin myös Karutan sisäkköpannan ja kissankorvat. Korvat ovat ihan perus huopaa.

pahoittelen likaista otsatukkaani.

kawaii-ernu-chan desu ~

Panta ja korvat kiinnitetään lopulta pinneillä. (Koska olin kärsimätön enkä jaksanut mennä ostamaan actual hiuspantaa pohjaksi.)

Omatekemistä cossin osasista onkin vielä luvassa wristcuffit, joihin kiinnitän napit heti kun pääsen helsinkiin omien nappieni ja ompeluvälineideni luokse.

Sitten mekkoon. Mrshighandmighty teki upeaa työtä mekon kanssa, jälleen kerran!

Nyt minulla on pohja useampaan French maid-hahmoon!




Mekon evoluutio. Näen kuitenkin oikeutetuksi mainita että minä itse rypyttelin esiliinan helman. Essun olkainratkaisu hämmentää minua suuresti. Miksi sivuilta kulkevat olkaimet jotka eivät oikeasti auta hirveästi essun ylhäällä pysymisessä?? Hahmodesignin suolat. Mekon helmaa pitää ilmavana kaksi alushamosta <3

Sitten takakuvaa:



Essu näyttää avonaisena ihan meduusalta. Niiiin pitkiä härpäkkeitä.

Nämä cossit olivat minun osaltani hieman tylsät, kun ei ollut oikein proppea joita hommailla. Metsästän vielä Mrshighandmightyn Harukiin parit korut ja kengät omiin asuihini (ja mustat rintaliivit) ja sitten olenkin oman osani tehnyt.

Tässä olikin tällainen pikapostaus Karutasta, seuraavaksi luvassa Mrshighandmightyn selitys inuXbokuSS-kuvioista, sekä Traconin coniraportti!

Näihin kuviin ja tunnelmiin:

#seksivauasu
-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti