keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Popcult suunitelmia- I'm not a furry, but..

..Tälläkertaa yksin! Mainitsinkin jo aiemmassa blogipostauksessa että olen menossa tälläkertaa yksin Popcult-tapahtumaan. En ole kyseisessä tapahtumassa ennen käynyt, mutta kaverini sai minut suostuteltua mukaansa. Minulla on kaksi pukua suunnitteilla ja molemmat ovat paricosseja Moonescan kanssa.






Lauantai:


Toriel Dreemurr- Undertale

 
Tutustutin Moonescan undertaleen sillä perusteella että pelistä löytyy hahmo joka sopii hänelle kuin nyrkki silmään. Kun hän sitten oli pelannut pelin, alkoikin innostunut undertale-cosplay suunnittelu. Itse en ollut ajatellut sarjasta ikinä cossaavani, koska jotenkin en vain ajatellut peliä pelatessani hahmoja cosplaymielellä. Kuitenkin kun kaveri nyt halusi cossia Dr Alphysia, päätin etsiä itselleni hahmon. Olin pitänyt Torielista alusta asti ja koin äitimäisyyden omakseni, joten palloteltuani muutaman muun hahmon välillä päädyin suunnittelemaan Toriel-cossia.

Toriel on mielestäni selkeästi "isokokoinen" hahmo, joten minulle oli helpompaa alkaa suunnitella pukua, kun tiesin että vaikka näytän luultavasti isolta, se sopii goat mom-meininkiin. Haluan kaapuni olevan enemmän mekkomainen yläosaltaan muotoja seuraava, koska tuo alkuperäinen Torielin mekko nyt vain on kirjaimellisesti säkki. Piirsin suunnitelman mekosta ja muusta ja tänään toivottavasti pääsenkin ompelemaan sitä Mischiefzeron ohjeilla.

laatukuva on laadukas.


Tilasin Torieliin jo peruukinkin, mutta kun se saapui, harmikseni se ei ollut ollenkaan kuin kuvassa. Päädyin sitten meikkitestailemaan Photo Finishissäkin käyttämäni valkoisen suoran polkkaperuukin kanssa ja sitä parempaa ei nyt ole, sillä en ehdi tilata uutta valkoista kiharaa peruukkia.

ihan liian lyhyt t: Mummo-Anakichi

Eiköhän tuollekin peruukille löydy jotain käyttöä. Ompelin jo Eurokankaasta löytämästäni ihanasta pörrökankaasta ja fleecestä itselleni helposti kiinnitettävät muhkeat korvat ja käyn hakemassa sarviin materiaalit Hobby Pointista.

Katselin netissä muiden Toriel-cossaajien ratkaisuja ja tykästyin eniten hieman aikanaan netissä kiertäneen peura-meikin kaltaiseen musta nenä+musta huuli-comboon, vaikka hieman olisi kutkuttanut mennä koko matka ja ostaa kunnon kuono-proteesi. (I'm not a furry, but..) Maalaan ihoni valkoiseksi koska mielestäni sillä saa vielä vähän lisää eläinmeininkiä cossiin. Tässä nyt kuitenkin eilen nopeasti kokoon heittämäni pikameikkitesti.

 

Sunnuntai:

Nelly Smith- Senpai club

 


Törmäsin youtubessa makebabies-nimisen kaksikon piirtämään "animeparodia"-animeen nimeltään Senpai Club. Olen yrittänyt saada ihmisiä innostumaan sarjasta cossaamisesta hyvin huonoilla tuloksilla, kunnes tutustutin (jälleen) Moonescan sarjan hienouteen. Aloimme suunnitella cosseja sarjan kahdesta hahmosta, päähenkilöstä Domen Tsumikista (Moonesca) ja amerikkalais-japanilaisesta oppilaasta Nelly Smithistä.



Aioin ensin tehdä sarjan pakollisen vilauttelijatytyn Fumiko Kurokawan mutta Nellyn hullu ääni ja amerikkatematiikka (koska olen lihava) vetivät puoleensa enemmän. Suunnittelimme ensin tekevämme tyttöjen peruskoulupuvut mutta juuri tämän kuun alussa Makebabies julkaisi tumblrissaan piirroksen Tsumikista asussa joka voisi olla koulun kesäuniformu. Tämä menee vähän hakuammunnaksi koska muista hahmoista ei ole kuvaa kyseisessä asussa mutta päätimme kuitenkin valita tämän asun koska se on söpömpi.

Oletettavasti kesäuniformu.
Tästä asusta minulla on kankaat valmiina ja olen jo ajatuksen tasolla aloittanut noiden rumien sukkien tekemistä :D Siksi ajatuksen tasolla koska on laiskottanut. Etsin ensin valmiita amerikkasukkia mutta ne olivat hirmu kalliita enkä halua maksaa 20€ sukista. Päädyin käyttämään Ystävänpäivä-Nicoon hankittuja punavalkoraidallisia sukkia joihin maalaan sinisen yläreunan tähtineen. Saatan myös lyhentää sukkia hieman koska nyt ne ovat liian pitkät.

Tilasin myös Nellyyn jo karvakasan ja sen pitäisi saapua lähipäivinä. Päädyin ostamaan "taro" värisen peruukin koska se on hieman violetti ja hieman ruskea. Jännittää minkä värinen peruukki sitten lopulta on, mutta jos ei muuta niin värjään sitä sitten itse. Tämän viikonlopun tavoitteeksi asetin itselleni että teen Nellyyn ainakin sukat ja sydänhiuskorun valmiiksi.

Tällaista odottelen.
Käykää hyvät ihmiset katsomassa kyseinen sarja.


Postaan jonkinlaista edistystiedotusta kunhan edistyn! Siihen asti näihin kuviin ja tunnelmiin..


-Anakichi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti