maanantai 11. huhtikuuta 2016

Popcult- Haahuilua kahdessa kerroksessa

Popcult oli ja popcult meni. Tälläkertaa olin matkassa tämän blogin kannalta yksin joten saatte yksinäisen naisen coniraportin. Kirjoittelen vähän myöhemmin Torielin tekemisestä. En saanut valmiiksi kuin Torielin mutta viimeistelen vielä senpai-club cossini myöhemmin.


silmä




En ollut tutustunut popcultin meininkeihin muuten kuin popcult nightsin muodossa, joten menin tapahtumaan avoimin mielin. Oikeastaan tapahtumassa minua kiinnosti eniten Valitsen sinut-musikaali, jonka ensi-ilta oli sunnuntaina.


Ensimmäisenä päivänä selviydyimme seurueeni kanssa conipaikalle hieman myöhemmin kuin oli tarkoitus, mutta heti sisälle päästyämme tajusin että enpä ollut pahemmin mitään missannut. Conipaikkana toiminut kulttuuritalo koostui kahdesta kerroksesta ja heti ensimmäisenä sisään tullessa tultiin myyntipöytäsaliin ja tungos oli aikamoinen. Ymmärrän että tiloja ei voi muuttaa mutta minusta oli kummallista että tapahtumassa ei ollut minkäänlaista pelihuonetta tai vastaavaa, ja en löytänyt tietäni millekään luennolle, joten minulle tapahtuma näyttäytyi kaksikerroksisena fandom-ostoskeskuksena. Alakerrassa oli myyntipöytäsali ja yläkerrassa oli taidekuja.



Alphys shoppailemassa- Mitäs siellä muutakaan tekisi?





ja tulihan sitä itsekin shoppailtua




Coni meni haahuillessa ja ensimmäisen päivän aikana meidän undertalecosseistamme napsittiin todella monia kuvia. Olin hämmentynyt sillä en ole cossannut näin suositusta sarjasta pitkiin aikoihin ja olin jo unohtanut millaista on kulkea conissa ja pysähtyä kokoajan kuvattavaksi ja halattavaksi. Kaikki undertalecossaajat jotka tulivat tervehtimään lämmittivät mieltä ja taas muutama seuraajamme täältä bloginkin puolelta uskaltautui juttelemaan! Kiitos paljon, on ihana kuulla että blogimme miellyttää!





(tätä kirjoittaessani toriel-selfieni on saanut 129 tykkäystä instagrammissa, ihan hullua!)


Coni menikin sitten kavereiden kanssa hengailuksi ja selfieiden napsimiseksi. Kävimme myös molempina päivinä syömässä läheisessä hesburgerissa. Piipahdimme myös kuuntelemassa Another castlen ja Polygon blackin yhteiskonserttia jossa seurueeni traumatisoitui originaali-Sephirotin ulkonäöstä. Konsertin äänentoisto oli todella epätasapainossa ja ihana Another castle-kuoro ei kuulunut Polygon Blackin räimeen takaa lähes ollenkaan
*one winged angel soi kaukaisuudessa*


 Minua harmittaa myös etten päässyt käymään ohjelmissa, eli periaatteessa voisin lähteä popculttiin yksin ja käydä vain luennoilla, koska luentojen aiheet olivat oikeasti kiinnostavia. Voisin myös mennä photoshoottaamaan conille, mutta siitä lisää lopussa :3




Ihanin päivän piristys!







Suloinen Alphys löytyy muuten täältä, täältä ja täältä! Menkää!


Kehittelimme omasta mielestämme todella hauskan ja nerokkaan sanaleikin Undertale -> Undertail.


metropenkki is underTAIL



Toriel is underTAIL.
hauskaa . ":D"


Kävimme lauantaina katsomassa cossikisat koska kaksi kaveriani oli kisaamassa. Harmillisesti esityskilpailu oli peruununut koska ilmoittautumisia ei ollut tullut tarpeeksi, mutta lavajuoksukisa oli ihan mukavaa vaihtelua ja ne ovat paras tapa tutustuttaa uusia kisaajia lavalla oloon ja kannustaa osallistumaan. Hahmodesign-kisassa oli ihania esityksentynkiä ja itkukin pääsi karkaamaan! Onnea molempien sarjojen voittajille! Oli muuten hämmentävää nähdä että cosplay-kisa ei vetänyt salia täyteen. En ymmärrä.


Tässä vielä ryhmäkuvaa kisaajista molemmista sarjoista.


Hahmodesign-kisa

Pukukisa.
Pukukisan jälkeen haahusimme vielä hieman kunnes lähdimme piipahtamaan kotona, jotta voisimme vaihtaa hieman salonkikelpoisemmat vaatteet iltabileisiin, jotka pidettiin tällä kertaa helsingin linjoilla sijaitsevassa Café Mascot-clubissa. Päädyimme vetämään casual-Lovelive-linjalla, ja puinkin (pakotin) Moonien olemaan Nicona minun Nozomilleni. Nyt kun vielä saisin Moonien katsomaan rapuraivoa niin voisin saada taas yhden tytyn cossiporukkaan >:3333



Washi washi-NIIIIII
Iltabilepaikkana Mascot ei ollut kaikista toimivin, sillä tanssitilaa oli vähän, ja coniporukalle oli varattu vain alakerta. Myöskään Mascotin erikoisuuden, eli erilaisten lautapelien pelailun hankalimmaksi osaksi ei osoittautunut pöytätilan löytäminen, vaan yksinkertaisesti se, että baarissa oli liian kova melu siihen että esimerkiksi aliaksen pelaamisesta tulisi yhtään mitään. Musiikki oli samaa kuin popcult nigthsissä, eli minua olisi kyllä tanssittanut (mitä on tämä että minua tanssittaa??) mutta tanssilattialla ei ollut tarpeeksi tilaa ja olin myös väsynyt koska edellinen yö oli mennyt klassisesti cossia ommellessa. (ihan kuin olisin osannut aloittaa ajoissa)


Iltabilejuomista testasin jotain vihreää, jonka nimeä en muista. Ainesosina tequila, rommi, sitruunamehu ja appelsiinimehu. Paha virhe juoda jotain niin raikasta kun on kuuma ja jano ja ehkä vähän nälkäkin. Opinpahan että en aio edes kokeilla tequila-shottia, sillä juoma sai vain aikaan oksetus-olon. Oli muuten aika noloa katsella kun joku conisankari oksenteli itsensä ympäri mascotin ulkopuolella. Pliis juokaa vastuullisesti.


myrkkyä.
Pelattiin scrabblen äpäräserkkua Alphabet-..jotain. Terkkuja yukin meidokahvilalle!
Emme jaksaneet olla jatkoilla edes pilkkuun asti ja poistuimme puolenyön jälkeen kohti kotia. Iltabileille antaisin arvosanan 3/5 ihan jees, laittakaa musiikki hiljemmalle.


Seuraavana päivänä meidän oli tarkoitus ottaa osaa Undertale-photoshoottiin mutta kumpikaan meistä ei jaksanut enää laittaa kyseisiä asuja päälle, joten rapuraivoilimme sitten toisen päivän, Moonie yhä Nicona Nicon paikalla, ja minä Kotorina, koska.. Noh, Kotori. Vietimme jälleen conin haahuilemalla, selfieilemällä ja syömällä, kunnes tuli aika siirtyä katsomaan Valitsen sinut!-Musikaalia. Olimme jo miettineet ettemme menisi katsomaan sitä, sillä se haukkasi niin iso osan toista conipäivää pois, mutta haahuiluun kyllästyneenä musikaali alkoi kuulostaa hyvältä ja suuntasinkin sinne yhden kaverini kanssa jättäen Moonien jatkamaan haahuaan.








Musikaali oli todella upea ja itkin ilosta ja surusta monta kertaa. Hurrasin ja elin mukana joka juonenkäänteessä ja itkin myös sitä faktaa että suomessa osataan tällaisella harrastajaporukalla tehdä jotain noinkin upeaa. Puvut olivat kekseliäitä ja upeita, laulut ihania, sanoitukset nerokkaita ja koreografia päätähuimaavaa! Kirjoittaessani tätä kylmänväreet juoksevat käsiä Pitkin kun muistelen eri hetkiä musikaalissa! Jos teille aukeaa mahdollisuus pasta katsomaan sitä, käyttäkää se hyväksenne!!


Musikaalin jälkeen olo oli hyvin tyhjä ja päädyimme sitten kukin minnekin. Shootin vähän loppuseurueemme asuja, kun Moonie lähti omille teilleen ja shootin jälkeen istuskelimme hetken ulkona nauramassa kaikelle ja suuntasimme kotiin. (Hahmoina Supernaturalin Anna ja Lol-pelin Sejuani)








Popcult oli ihan okei hengailucon, mutta jos tapahtuma ei muuta isompiin tiloihin en ehkä ole enää käymässä. Uskon että tapahtumalle olisi isompikin kysyntä, sillä tapahtuma on ainoa ns virallinen länkkärisarjoihin pureutuva con. Voisin mielelläni jatkossa hakea popcultille photoshoottaamaan, sillä pidän siitä todella paljon. Huomasin kavereitani kuvatessa miten nautin siitä että saan ottaa kuvia ihmisten hienoista asuista!


Seuraavaksi kirjoittelen asujen tekemisestä ja siitä miksei senpai clubin Nellyä ja Tsumikia vielä nähty conissa. Sitten onkin jo desuconin vuoro.


Näihin kuviin ja tunnelmiin






-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti