maanantai 19. syyskuuta 2016

Puolisokeana mammailemaan mars!

Heipähei! Tälläkertaa pääsettekin lukemaan aika nopeasti uutta tekstiä sillä Koume-cossini on tullut valmiiksi (tai no tulee kunhan korvakorujen maali on kuivunut.)

Koume-cossin tekeminen oli nopea ja hyvin kivuton prosessi, varsinkin kun Mischiefzero ihanana ompeli hupparin minulle. Cossin tekemiseen meni hurjat kaksi päivää. Asiaa auttaa se, että minulla oli jo hame Anne happy-koulupuvusta joten tehtävää oli vähän.

Kuten jo ennen Traconia, niin nytkin hame pyöri päälläni. Koska huppari on paksua materiaalia ja sitä ei saa auki, päädyin nykäisemään hameeseen kiinni henkselit ettei se valuisi. Parasta tässä cossissa on sen yleinen mukavuus ja lämpö!! Ei tarvitse raahata shippoon mukaan muuta kuin olkalaukku ja itseni, sillä takkia ei tällä pörrövuorikankaalla tarvita.

Minun antini tähän cossiin oli se, että muokkasin peruukin Mischiefzeron Eli-peruukista ja maalasin huppariin roiskeet. Askartelin myöskin korvakorut worblasta koska oikeita reikiä en omista enkä ihan heti uskalla ottaa. Korvisten kanssa pitikin vähän soveltaa koska Koumella niitä on useampia. Yritin ensin iholiimata hopeiset helmet korviini mutta koska se ei toiminut päädyin soveltamaan ja tein worblasta oikeiden feikkikorvisten kiinnityksen tapaiset klipsut. Ear cuff kiinnittyy liimalla ja rengas pysyy ihan vain omalla kireydellään paikallaan.




Haluan vielä shoottihommiin tehdä Koumen sylissään kantamat dvd:t mutta ne eivät ole kiireelliset.

Ainoa oikea ongelma Koumecossissa tulee olemaan syvyysnäön puute, kun kerran peruukki tulee silmän päälle. Se myös peittää paremman silmäni mutta eiköhän tästä selvitä!

On jännittävää miten onnelliseksi tulin tästä puvusta kun sen kokonaisuudessa päälleni vedin. Olen supertyytyväinen siihen miltä se näyttää kokonaisuutena ja siitä että vaikka menenkin epämukavuusalueelleni lyhyellä peruukilla, en näytäkään ihan kamalalta. Myöskin hahmon tärkeys itselle vaikuttaa fiiliksiin vahvasti.

Seuraavana sitten varmaan Shippoconin mammakokemuksia! Tässä nyt muutama napsaisu cossin tekemisestä vaikkei siinä hirveästi mitään ollutkaan.





Näihin kuviin ja tunnelmiin..



ihana oikea huppu <3
-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti