torstai 9. kesäkuuta 2016

Peruukkituskaa ja desukuumotusta

Cossi on valmis ja desu on huomenna! JEES!

Kun sanon "Cossi" niin sehän kertoo siitä että vieläkään ei nähdä Nelly Smithiä. Huomasimme Mischiefzeron kanssa liian myöhään että kaula-aukko on väärän mallinen merimieskauluksen istutukselle joten pitää tehdä mekkoon uusi etukappale.

Mutta! Nana-cossi tuli valmiiksi ompelun osilta jo n viikko sitten, mutta peruukin kanssa onkin ollut sitten säätöä. Peruukkimyyjä ensinnäkin lähetti peruukin viikon myöhässä, sen tracking code ei toiminut eikä myyjällä ole hajuakaan missä peruukkini menee. Päädyin pyytämään rahat takaisin ja aloin sitten etsiä peruukkia kotoa.

Eihän minulla valmiina ollutkaan mitään oranssia ponnariperuukkia mutta vaaleanpunaisia peruukkeja sitten olikin sitä enemmän. Muokkasin Francesca-zombietytyyn tarkoitetun peruukin Nanaan sopivaksi ja aloin värjäillä. Ensimmäisellä kerralla peruukki ei värjäytynyt. Toisella kerralla siitä tuli liian punainen ja kolmannella kerralla.. noh.. se on edelleen punainen mutta hieman oranssilla tonella. En myöskään ehtinyt/uskaltanut värjätä peruukkia enää yhtään enempää, koska sen kuitu alkaa tuntua hevosen harjalta.

Vaikka peruukin kanssa tulikin ongelmia, mekon tekeminen sen sijaan tarjosi paljon onnistumisia! Tein vinonauhat punaisiin raitoihin alusta asti ihan itse ja raidoitin mekon myös valkoisella tussilla. Mekossa oli hurjasti työtä mutta siitä tuli tosi kivan näköinen. Ompelin myös essuun vuorin. Ja ompelin myös kenkiini rusetit kiinni. Ihan vaan etteivät irtoa. Sukkahousuihin maalasin pupunaamat akryylimaalilla jaloissani, jolloin ne olivat isoimmassa venytystilassaan mikä sitten minimoi maalin halkeilun niitä pukiessa. Tein myös Nanan kaulakorun silk claysta ja maalasin sen. Kuvaa maalatusta korusta ei ole mutta ei se mitään. Tiedätte minkä värinen porkkana on. Päädyin tekemään kultaisen palloketjun helmistä.

Kello on jo lähempänä huomista ja tämä on tällainen sekalainen sepostus cossin teosta. Lisään loppuun kuvia koska ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

(Aijoo, olen perjantaina desussa Yukimeidona! Tulkaa moikkaamaan!)

Mekon tekemistä:












Valmiina!
Värjäystuskaa:




Sukkikset ja kengät:




Koru:






Tein myös meidopannat itselleni ja Meidomammakaverilleni Jonnalle!







Näihin kuviin ja tunnelmiin:


- Anakichi

(Cossitesteilin Anzua. Idolihelvetti on valloillaan,)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti