keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Frostbiten jälkimainingit

M: Se pakollinen Frostiposti.


A: omalta osaltani coni oli hyvin onnistunut, Photo Finish-cossi tunnistettiin useampaankin otteeseen ja minusta otettiin kuvia, olen siis todella tyytyväinen. En oikeastaan ostanut kamalasti mitään, mutta ruokaan kului yllättävän paljon rahaa.

Tämänvuotisessa Frostissa oli todella paljon hienoja ja kekseliäitä pukuja, joten kiitoksia kaikille conikävijöille!

Ajattelin kirjoittaa tähän päivitykseen conista, kokemuksistani ja muutenkin tekemisistäni erilaisiin osioihin jaoteltuna, jotta vuoropuhelusta tulisi järkevä.

tämä kuva tiivistää Frostbiteni todella hyvin.

Ensimmäinen osio:

Omat cossimme.

A: Cossasin lauantaina Photo Finishiä. Sain paljon kehuja ja minusta otettiin kuvia. Useampikin poni näki minut ja kommentoi jotain. Muutama jopa pyysi tekemään itsestään tähden.

Ihomaali oli positiivinen yllätys. Ainoa ongelma oli se, etten uskaltanut maalaamisen jälkeen pukea villakangastakkiani päälleni, etten sotkisi sitä. Tulos: kävele pakkasessa kädet paljaina. Toimii.

tärähdys.

Minulla ei vielä ole kuvia cossistani kunnollisella kameralla otettuna, joten joudutte tyytymään perunalla kuvattuihin.

Maali ja korvat olivat todella samaa sävyä, joten olen myös siltä osalta erittäin tyytyväinen. Huulimeikkiä piti lisäillä sillointällöin, mutta muuten koko komeus pysyi päällä eikä tahrannutkaan.. Pahasti.

lasit saivat koko asun näyttämään kokonaiselta..ja typerältä.

Lasitn maalipinta piti, mutta alkoi ihan päivän lopulla halkeilla.. :I Ihmiset olivat kuitenkin tavallista odottelevampia kun sanoin heille että "Odota, laitan lasit päähäni". Yleensä kuva napsaistaan saman tien ja kadotaan ennenkuin on ehtinyt sanoa että "hei mun kassi on mun olalla" tai "oota laitan asian x paikalleen"

hay gurl.

Oloni oli smurffi.

M: Jos Anakichi oli Smurffi, niin minulla sitten oli kai maksatauti. Tuli siis pörrättyä keltanaama-Sapphire Shoresina lauantaina.

Keltanokka.
Voisin valittaa, mihin kaikkeen Sapphiressa en ole tyytyväinen, vaikka kokonaisen blogitekstin verran. Tyydyn kuitenkin vain toteamaan, että jos koskaan jossain vinksahtaneessa mielentilassa päädyn uusimaan tämän neidin, lähes kaikki menee uusiksi. Joten ei siitä sen enempää.
Myönnän tosin sen, että ehkä ensimmäistä kertaa minulla oli ainakin hetkellisesti cossatessa kaunis olo, ilman keltaista kasvomaalia tämä olisi voinut olla ehkä kokonaisvaltaisempaa. Hyvä maskeeraaja tekee ihmeitä.

Itsekin tassuttelin lauantaina ilman takkia hännän takia, omaksi onnekseni kylmänsietokykyni on korkeampi kuin Anakichilla niin en ollut ihan yhtä jäässä.  Samaista häntää tuli kolhittua koko päivän ties mihin ja kehen, en tahtonut muistaa että se on olemassa. Kiinnityksen takia istuminen olikin oma taitolajinsa, mutta vaikka kuinka yritin en säästynyt painaumilta. Ei kuitenkaan mitään sen isompaa tullut. Mikin rikoin jo puolenpäivän jälkeen karaokejonossa, mutta pysyi kasassa niin pitkään kuin tarvitsi.
Päivän hämmennysannos tuli kyllä siinä vaiheessa, kun eräs taidekujan myyjä alkoi ylistää minua varsin vuolain sanoin ja hetken näytti, että alkaisi itkeä toivottavasti ilosta siinä paikassa. Se oli se meikki.

A: Sunnuntain (ja lauantai-illan) cossini Flaky tunnistettiin ainakin kerran, mutta valokuvan sijaan minut glompattiin. En pitänyt siitä. En yleensäkään pidä siitä, että tullaan halaamaan takaapäin kysymättä lupaa. Ajattelin että jos joku nyt seuraavaksi kysyy "saanko halata?" vastaan "Et. Minulla on oksennustauti." Kukaan ei kuitenkaan tullut. 

Flakysta minulla ei ole edes perunalla otettuja kuvia, mutta kunhan saan kunnolliset kuvat ystävältäni, teen kuvapostauksen.

Tässä kuitenkin yksi sumea lättätukka-meikkichekkauskuva.

<:(

Kulmakarvani oli meikattu surulliseksi. Se oli ihana <3

Tässä vielä silmämeikki Flakysta:

staaaare
M: Anakichin toiveesta ponit heitettiin takaisin kassiin lauantai-iltapäivänä, enkä oikeastaan valita, Flippy oli bindauksesta huolimatta mukavampi pitää päällä. Olen paljon tyytyväisempi kokonaisuuteen ja minutkin tunnistettiin muutaman kerran, halauksiakin pyydettiin. En minä mikään kammottavan suuri vieraiden ihmisten halailun fani ole, mutta jos kohteliaasti pyydetään eikä hyökätä kimppuun ilman varoitusta, niin en minä ole kieltäytymässä jos tilanne sen verran antaa periksi.
Olin muuten Anakichin mielestä liiankin vakuuttava Fliqpy: kuljin lauantaina tarkoituksella ja sunnuntaina laukun painon takia vähän huonolla ryhdillä ja käsi veitsellä, ja kuulin olevani liian pelottava. Mission accomplished.

Jos jokin minua kismittää, niin se, että piilarit osoittautuivat loppujen lopuksi huonoksi ostokseksi. Parin tunnin ajan ne olivat oikein mukavat silmissä, mutta loppuillasta erityisesti vasen silmän linssi alkoi derpata ja jossain vaiheessa näytin enemmän Nuttylta, koska piilari liikkui silmäluomen mukana. Sunnuntaiaamuna silmäni olikin todella herkkä ja verenpurkaumia täynnä, joten jätin linssit ihan suosiolla koteloon. Pitänee vielä jokin päivä testata, johtuiko derppaus puhtaasti linsseistä vai jostain muusta, ennenkuin päätän heitänkö nämä kokonaan mäkeen.

Yksi harvoista kuvista, mitä tuli otettua piilareiden kanssa. Hemmetti.

A: Kaikki meikit on muuten King's chairin käsialaa. Ylistäkää. (siinä on kaksi linkkiä, toimikaa!)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toinen osio:

Paneelit/muut happeningit

A: Kävimme vain kahdessa paneelissa (suunnittelemiemme noin viiden (?) sijaan) ja päättäjäisissä. Paneelit olivat Pokemon vrs Digimon ja Proppausluento. Sain itse henkilökohtaisesti proppausluennosta enemmän irti kuin hieman liikaa meemeilla brassailevasta digipokemonmon-luennosta. Jälkimmäinen oli huvittava, mutta silti hieman liian meemuinen. Proppiluento oli todella hyvin suunniteltu ja toteutettu. Kaikki mahdolliset kysymykset otettiin huomioon ja SANOTTIIN VIELÄ ÄÄNEEN MIKKIIN (!!!), jotta muutkin kuulisivat. Hyvä luento! Opin paljon erilaisia asioita ja en malta odottaa että pääsen kokeilemaan niitä käytännössä.

M: Kotiproppaajan ABC oli yksi parhaista luennoista, joilla olen käynyt. Oikeasti hyödyllisiä vinkkejä sekä itse panelistilta että katsomosta. Eipähän tarvitse enää kahta kertaa miettiä, mistä alan sitten tulevaisuudessa työstämään WoL:n armoria. Ja niin paljon plussaa kysymysten toistamisesta mikkiin. Ottakaa mallia! PokeDigi-luennolla osa katsojien huomautuksista meni ohi korvien, minkä jälkeen panelistin huulenheittoa ei välttämättä ymmärtänyt. Minuakin hieman häiritsi luennon memeillä brassailu, mutta en valita sen enempää, kun kokonaisuus oli kuitenkin ihan toimiva. Lopputulos oli tietyllä tavalla ilmiselvä, mutta itse en ainakaan olisi osannut arvata siihen johtavia perusteita.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolmas osio:

Ruokapolitiikka (just for the lulz)

A: Conin oma cafe ichigo saa minulta muutamia miinuksia. Ensimmäinen on hinta. Vaikka siellä onkin teidän ihania meidojanne, se ei tarkoita että limupullo voisi maksaa 4 euroa. Itselläni ei olisi varaa asioida kyseisessä kahvilassa, ja hieman harmittaa tuo fakta, koska olisi ihan mielenkiintoista nähdä meidot työssään..

Toinen asiani koskeekin meidoja. Mikä hemmetin moekahvila Cafe Ichigo on? Suurin osa meidoista kuvaili itseään "helposti hämmentyväksi" tai "kömpelöksi" Ei jotenkin viehättänyt ajatus tarjoilijasta, joka tulisi ottamaan tilauksen, seisoisi ensin hämmentyneenä viisi minuutiia ja kaatuilisi sitten kahvini kanssa pöytään.

Vitsit vitsinä. Meidot olivat söpöjä.




Mehän suoritimme siis ruokailumme erinäisissä pikaruokaloissa. :I

M: Itse en kommentoi asiaa sen enempää, koska meidokahvila ei konseptinakaan kiinnosta juuri ollenkaan. Tykkääjät tykkää ja silleen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neljäs osio:

Mitä jäi käteen, eli mitä ostin/hankin/sain?

A: kuten jo aiemmin mainitsin, en kamalasti käyttänyt rahojani materiaan. Ainoat kunnolliset "saamiseni" olivat touhou.fi-badge ja aivan ihana ilmaiseksi saatu Touhou gear solid! (Kiitos Sai!! KIITOS <33)


oih voih <33
M: What she said. Olen muutenkin hyvin huono ostamaan coneista mitään ylimääräistä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viides (ja viimeinen) osio:

Iltabileet

A: jäivät nyt välistä. Hiljainen honka tosin saa kiitokseni <3

M: Ehkä koko illan huippuhetki tosin tuli matkalla Honkaan, nimittäin kuulin jonkun vastaantulijan toteavan "ei vittu, Flippy". Kyllä siinä alkoi väkisinkin hymyilyttää. Ei sinne Honkaan tosin kamalan pitkäksi aikaa viitsinyt jäädä jäätävän huonon ilmanlaadun takia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M: Kaikin puolin mukava conihan tämä oli. Jos en yhtäkkiä innostu lähtemään melkein naapurikaupungin pikkuconiin, niin seuraavan kerran nähdään coneilun merkeissä samassa paikassa kesäkuussa.

A: tämä oli ensimmäinen conini pitkään aikaan, jossa minun ei tarvinnut varoa asuani.. Seuraavaksi ovatkin luvassa Touhouvaniareimu ja  nepeta.. :3

Kiitoksia.

-Anakichi

~Mrs. High and Mighty

1 kommentti:

  1. KEHTAATTEKIN SANOA NEGATIIVISESTI CAFE ICHIGOSTA WAHHWAHH OLTIIN NIINQ TÄYDELLISIIIIII

    Krhm.

    Joo, meidonakin tuli katseltua hintoja, että hirvitti D8 Mutta vika ei ollut meidän - Kanrestan hinnat on oikeasti noin hirveät(Sibbe on konsertti-jakongressihalli, hienoperseyleisö maksaa aina enemmän), eikä me voitu vaikuttaa edes kahvilan tarjontaan ;____; Laiha lohtu oli että niillä oli sopivasti mansikkakakkua viikonlopun ruokalistalla.

    Mutta, harmi kun ei ehditty kauheasti törmäillä Frostissa, teidän cossit oli ihania ja olisin vain hellästi halunnut jutella : < Desussa sit!

    -Miss Alice

    VastaaPoista