sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tulevat cosplaysuunnitelmat

Mrs. High and Mighty: Ai mitenniin Frostiin on alle kaksi viikkoa ja cossit ei ole valmiina, mutta sen sijaan että jatkaisin ompelua minä makaan sängyssä odottamassa, että paha olo menee ohi? Shit happens, en minäkään kamalan iloinen tästä tilanteesta ole.

Jos luonteessani on jotain, mistä on cossatessa hyvin paljon haittaa, niin se, etten ole kovin hyvä keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. Nopealla laskutoimituksella voinkin todeta, että minulla on tällä hetkellä Sapphire ja Flippy mukaan laskettuna enemmän tai vähemmän kesken/aloitettuna ainakin kuusi cossia. Ellei enemmänkin. Hups.

Toisaalta, Frostiin on niin vähän aikaa, että on aika alkaa miettiä, mitä cosseja sitä seuraavaksi alkaisi tekemään. Minulla ja Anakichilla on kuitenkin sen verran eri mieltymykset, että tietyt hahmot on toivelistalla korkeammalla kuin toisella. Sen takia mahdollisia pareja kertyy aika nopeasti. Todisteena siinä syntyi tämä lista.

Anakichi: Minut taas pyydettiin listaa kirjoittelemaan sen jälkeen, kun se oli jo laadittu. Tiedän Mrshighandmightyn keskeneräisistä cosseista vain yhden, ja minulla on asiat ihan mallillaan kaiken suhteen. Olen oikeastaan aika avoin kaikkien näiden paricossien suhteen, mutta yksittäisiä omia cosseja on kertynyt lähiaikoina sen verran, että katsellaan millä mennään.

---
 Beatrice (Anakichi) & Virgilia (Mrs. High and Mighty) - Umineko no Naku Koro ni


M: Ja mikä olisi parempi tapa aloittaa "tahtoisin vain hellästi cossia"-lista kuin isot mekot.
En ollut ajatellut Virgilian tekemistä tosissani ennenkuin Anakichi kertoi tahtovansa cossia Beatricea. Uminekon noidilla on minun silmääni lähes kaikilla varsin miellyttävät designit (katson sinua, Featherine) ja Virgilia on hahmona yksi suosikeistani, joten mikä ettei. Luonteetkin osuu kerrankin oikeinpäin, kun Anakichi on se rääväsuu ja minä hiljaisempi. Ronove olisi tietenkin ollut toinen hyvä vaihtoehto Beaton pariksi, mutta Ronove on liian miehekäs mies, että uskaltaisin ottaa haasteen vastaan. Olen muutenkin halunnut jossain välissä tehdä sen ison mekon™, ja tässä tarjoutuisi mukavasti mahdollisuus tehdä samaan aikaan kahta. Ei voi mennä pieleen.
Minkä lisäksi Virgilialla on hattu. Hattu on aina hyvä.

A: Itse taas olen katsellut Beatricen asua jo pidemmän aikaa, mutta painoasiat ovat estäneet uskaliaan projektin aloittamisen. Tästä tulee luultavasti jälleen ikuisuusprojekti, mutta se nyt on kaikkien cossien aikatavoite. Beatrice vetoaa hahmona varsin hyvin minuun, koska kuten Mrshighandmighty jo mainitsi, olen melkoinen rääväsuu, jos sille päälle satun, ja meidän henkilökemiammekin menisivät Virgilian ja Beaton kanssa mainiosti yhteen. Välillä tapellaan ja kovasti, mutta silti on kaikki ihan okei. Beaton väriskeemakin miellyttää enemmän, kuin tarpeeksi kohottaakseen cossihalujani.
---
 Ange Ushiromiya & Juuza Amakusa - Umineko no Naku Koro ni


M: Jos en ihan väärin muista, niin aivan ensimmäinen paricosplaysuunnitelma niinkin kaukaa kuin ysiluokalta. Vieläkin toteuttamatta, mutta en minä ainakaan sitä ole unohtanut. Idea taisi olla minun, kun puhuin Juuzan cossimisesta ja Anakichi sitten lyöttäytyi kaveriksi. Muistan aloittaneenikin ostamalla mustan raitapaidan jota muokkailla, mutta sen jälkeen en päässyt pidemmälle kuin suunnitelmiin ja ikkunashoppailuun. Kuumotteluaste ei ole enää yhtä suuri kuin aikaisemmin, mutta olisihan se joskus mukava vetäistä päälle. Jos ei muuten niin tietynasteisen nostalgian takia.
Kyseinen raitapaita on muuten nykyään yksi suosikkivaatteistani.

A: Itse taas olen vahvasti sitä mieltä, että kun tämä toteutetaan, se raitapaita on kyllä uusi, eikä tämä puhkirakastettu yksilö. Mieluusti myös istuva sellainen. Ange oli tosiaankin sellainen "no, jos sä cossit tota, nii mä cossin tätä"-tyyppinen hetkellinen hairahdus, josta tuli paricossisuunnitelma. Angen asussa arveluttaa eniten nuo hihat, niissä kun on sitä ryppyä rypyn päällä. Peruukissa taas plussaa se, että tasaotsatukka on minulle erittäin hyväksitodettu hiusmalli. Tähänkin cossiin HALUAN laihtua, sillä angen tuutit ovat aikamoiset. Myöskin siksi olisi mukavaa olla pienempi, että näyttää paremmalta minihameessa. :B

---
 Bernkastel & Clair Vauxnof Bernard - Umineko no Naku Koro ni

A: Bernkastelin cossimiseen minulla on kaksi syytä. Häntä, ja se fakta, että ihmiset inhoavat bernkastelia. (Okei, on se asukin aika ihana, ja hiukset..) Tähänkin cossiin menee luultavasti aika kauan aikaa, ennenkuin se on itse toteuttamisvaiheessa, mutta en pahastu. Bernkastelissa viehättävät erityisesti silmät, sillä nehän ovat blankot. Olen etsinyt sopivia piilolinssejä ihan huvikseni, ja olen onnellinen, sillä niitä myydään jopa suomessa. Täytyy vain opetella  olemaan vähän hiljaisempi, sillä hahmoon sulautuminen on osa cossia. (Ei ihan kirjaimellisesti)

M: Luonnollisempi pari Bernillle olisi tietenkin ollut Lambdadelta, mutta ei. Miksei? Koska
1. Lambda ja Bern on suunnilleen samanmittaisia. Minun ja Anakichin pituusero on ~15 senttiä. Sitä ei noin vain korjatakaan kengillä, varsinkin kun Bernillä ei juurikaan korkoa ole. Sen lisäksi
2. en pidä Lambdasta hahmona.
Sen sijaan Clair. Liittyy Berniin, mukavan neutraalit värit, kiva asu, kiva hahmo. Niin paljon tekemistä hnnnnngh. Jos jostain en kamalasti pidä, niin korsetista. Emmähaluu tursottaa. Eli saa luvan odottaa.

---
Siesta 45 & Siesta 00 - Umineko no Naku Koro ni


M: Niin paljon Uminekoa.
Sisällytetään nyt puputytötkin listaan, vaikka Anakichi on 45:n jo tehnytkin. Tarkoituksena oli kuitenkin tehdä jokin päivä paricosplay, mahdollisesti jopa ryhmä 410:n kanssa. Niin paljon kuin tuplanollasta pidänkin, niin kaikista listan hahmoista juuri tämä on se kaukaisin haave. Miksi? Koska kehoni ei ole valmis. Ei sillä, että mieleni olisi yhtään sen valmiimpi hillumaan julkisella paikalla pelkissä pikkuhousuissa, mutta ruumiilliset esteet ovat nyt suuremmat. Tiedän varsin hyvin, että kehoni on tällä hetkellä varsin kaukana Siestan mitoista, niin en minä sitä silloin ala tekemään. Ei tarkoita sitä, etteikö saisi haaveilla. Ja jos ikinä pääsen niihin mittoihin, joita itseltäni vaadin Siestan suhteen, niin tämä on ensimmäinen puku jonka teen. Se on lupaus.

A: Niinkuin jo aiemmin mainittu: Kyllä, olen cossinut siesta 45:sta. Minä taas olen eri mieltä tuosta ryhmäcossimisesta, koska en tunne ketään mukavia ihmisiä, jotka a) suostuisivat tai b) olisivat about samaa mittakaavaa. JA JÄLLEEN: laihdutuscossi. Tavoitteena olisi että ainoastaan pieni osa cossista tarvitsisi tehdä uudestaan.. Minulla taas on todellakin pokkaa kulkea tuollaisessa aukileikatussa minihameessa, koska tavallaan nautin siitä. Kokemuksesta oppineena tosin, täytyy laittaa alle MUSTAT alushousut, eikä vaaleanpunaisia (nimim cossipikkareiden alta vilkkui)

---
Rin & Ren - Wooser no Sono Higurashi

M: Myönnän, ensimmäinen ajatukseni Anakichin ehdotukseen näiden kahden cossimiseen oli "et ole tosissasi". Minä, napapaita, farkkushortsit, puolen reiden sukat. Iso, capslockattu, lihavoitu EI. Nyt ajan kuluessa olen alkanut pikkuhiljaa lämpenemään ajatukselle. Vaikkakin edelleen hieman hirvittää ajatus itsestäni noinkin pienissä vaatteissa, en vain voi vastustaa Wooser-hupparia. Ja Wooser-pehmoleluja. Hnnnnnngh.

So cute.
A: En olisi uskonut että niitä on olemassa. Itse tykästyin hahmon designiin ja ilmapäisyyteen sarjaa katsoessani. Ottakaas muuten huomioon, että kyseessä on ALKUPERÄINEN wooser, ei se musta kopio (hähhä, oli pakko.) Suoraan sanottuna kyllä kadehdin hieman Renin asukokonaisuuksia, sillä ne ovat AINA paremman näköisiä kuin Rinin.

---
Cosmos & Warrior of Light - Dissidia: Final Fantasy


M: Puhtaasti minun ehdotukseni, Anakichi ei ole ollenkaan Final Fantasy-ihmisiä.
WoL on yksi suosikkihahmoistani, sekä tarinan että pelattavuuden puolesta. Ainut este sille, etten ole tätä alkanut jo tekemään, näkyy kuvasta. En ole koskaan ennen tehnyt armoreita, eikä ensimmäinen haavecossini tällä saralla ole mistään helpoimmasta päästä. En sitten yhtään yksinkertaisemmasta halua aloittaa. Mutta kyllä minä vielä joskus. Want too much. Ja onhan sitä aika viimein opetella pukeutumaan johonkin muuhun kuin hameisiin ja hännystakkeihin.

A: Suostuin tähän cossiin kahdella ehdolla. 1: Mrshighandmighty opettelee tekemään kauniita ISTUVIA mekkoja, ja 2. minun ei tarvitse ostaa platinablondia peruukkia. Päätökseen auttoi myös eräässä keskustelussamme ilmi käynyt fakta, että WoL tottelee Cosmosta täysin ihan kaikessa.

Yllä reaktioni.

M: En tajua, mikä pakkomielle Anakichilla on minun komenteluuni.

A: Once you're on top, you can't stop.

---
Reimu Hakurei & Marisa Kirisame - Touhou Project (Touhouvania)


A: Tämä oli taas näitä Mrshighandmighty ehti ensin-cosseja. Olisin itsekin halunnut hellästi cossia Marisaa, mutta perhana kun se ehti ensin. No. On Reimukin tosi muikea, ja haastava cossi, en sano vastaan, mutta pelottaa vaan että mitäköhän tästä tulee, kun muistellaan Mikaelin upeaa crossia aikanaan... (Se on jäänyt elämään internettiin legendana, onnittelut.)

Perkeleeee.
M: Kaveriporukassa on kirjoittamattomana sääntönä "jos joku aloittaa cossin, jonka muut haluaa tehdä, kukaan muu kuin ensiksi aloittanut ei tee sitä". En minäkään tiedä, mistä se tulee, mutta urhoollisesti sitä on tähän asti noudatettu. Osittain sen takia aloitin Marisan "ilman lupaa" (se on yksi niistä jo mainituista keskeneräisistä cosseista) "omiakseni" sen itselleni. Hyi minua.
Marisa vetosi designillaan ja värimaailmallaan heti kun kuvan näin. Canon-pelien Marisa ei niinkään innosta cossaamaan, mutta tämä on sitten rakkautta senkin edestä. Haluan nyt heti.
Eikunsiis Frostin jälkeen.

---
 Soga no Tojiko & Mononobe no Futo - Touhou Project


M Behold, tästä alkaa oikea Touhoutulva.
Uusimman tasanumeron Touhou-hahmot ei Futoa lukuunottamatta juurikaan innostaneet cossaamaan. Pidän hahmosta designia, luonnetta, stagea ja musiikkia myöten. Kaikki mahdollinen on kohdallaan, ja Anakichin intohimo Tojikoa vastaan vain vahvistaa cossaushaaveita. Yksi listan todennäköisimmistä hahmoista. Karvapalloja ja kerrospukeutumista, that's my girl. Suunnitelmissa olisi myös rakentaa Futon vene pulkkaa pohjana käyttäen. Best plan ever.
Ja olen jo tehnyt tummansinistä hameosaa. Ups.

A: Sukkahousut. Tämän cossin haluan toteuttaa ihan vain siksi, että Tojiko on seksikkäin Touhouhahmo jonka tiedän. Tämä ei ole edes sarkasmia. Olen pohdiskellut noita lonkeroita (häntiä) ja haluan todellakin toteuttaa tämän asun. Tämä on luultavasti lähempänä kuin muut yllämainitut cossit, mutta vain luultavasti. Touhoucosseissa ei mielestäni tarvitse olla pornotähden kropalla siunattu, jotta voi näyttää hyvältä. Ja tuo hattu. Ah<3

 ---
 Shikieiki Yamaxanadu & Komachi Onozuka - Touhou Project


A: Ensinnäkin: minun mielestäni Komachi ON pidempi kuin Shikieiki. Jatkakaa. Muutenkin tässä hahmossa viehättää asukokonaisuuden rumuus. Taisiis se potentiaalinen söpöys jonka siitä saa oikeassa elämässä irti. ZUNin piirtämänähän Eiki on aika muhkea tapaus, mutta haluan toteuttaa tämän istuvana ja suloisena. Hattukin on aika kawaii. (tietäjät tietää refrenssin)

M: En myönnä, että tämäkin cossi olisi jo aloitettu. Hiljaa siellä.
Komachi on ihana laiskiainen, ei sille mitään voi. Ja kun Anakichi/Shikieiki on lähes koko ajan patistamassa tekemään sitä, mitä pitäisi tehdä, mikä voisi mennä pieleen? Se mistä tässä cossissa eniten huolehdin on kengät. Ei sillä väliä, vaikka tukehtuisin noihin kangaskerroksiin ja kiristävään vyöhön, muttakun kengät. Aivan kuin en olisi ilman pieniä platformejakin ihan tarpeeksi pitkä... Ei ole helppoa olla 180-senttinen nainen.

---
 Keine Kamishirasawa (EX)  & Fujiwara no Mokou - Touhou Project


M: En tiedä, miksi minulla on tietty pehmeä kohta Mokoulle. Johtuuko se nyt noista jättihousuista vai mistä. En tiedä.
Se, mistä tässä cossissa tosin täytyisi heti kättelyssä joustaa, on peruukin pituus. Ei pelkästään sen suhteen, että 180-senttinen peruukki olisi ihan luvattoman epäkäytännöllinen, mutta mistä sellaisen edes löytää. Kertokaa minulle, minä en tiedä.

A: Keine on ihana hahmo, mutta Ex-keine on vielä ihanampi. Pidän hahmon sarvista ja mekon väristä. Plussaa on myös hahmon iso pörröinen häntä (<3 <3 <3 ) On minulle harvinaista tehdä hahmo, jolla olisi nilkkapituinen mekko.. Pidän lyhyistä hameista... Odotan Keinen cossaamista juurikin tuosta syystä. (Just kidding, se on se häntä.)

---
Lily White & Lily Black - Touhou Project


M: Huijausta, ei Lily Blackia ole olemassa, se on vaan Lily White eri väripaletilla.
Mut arvatkaapas mitä? Minä en välitä. Se on minulle Lily Black, ja minä sitä vielä cossin. Prkle.

A: Tämäkin on aika pitkäaikainen cossisuunnitelma. Samoihin aikoihin virinnyt, kuin aiemmin mainittu Angejasejätkäjonkanimeäenmuista. Lily on myös näitä Touhoussa kimo, cossatessa söpö-hahmoja. Ainakin toivon niin. On mielenkiintoista nähdä, miten samoista materiaaleista syntyy kaksi lähes identtistä cossia. Aijuu, minusta Lily Blackilla on mustat siivet. Or is it just me?

M: No en nyt tiedä..

 Aika harmaat niiden molempien siivet on.

A: No haista sinä mursu kukkanen sitten... :<
---
 Kisume & Parsee Mizuhashi - Touhou Project



A: Ämpäri.

M: Paras peruste ikinä.
Parsee ei ole yksi lempihahmoistani, designikin on niin ja näin. Silti haluan cossia, enkä ole löytänyt tälle kunnon perusteluita. Ehkä se on tuo hameen naruhelma? Jostain syystä odotan sen tekemistä kaikkein eniten.
En minä tiedä. Haluan silti.
Ja olisihan se ihan muikeaa vedellä Anakichia ympäriinsä ämpärissä.

 ---

 Josephine & Zerase - Suikoden V


A: Tässä on taas cossittavana hahmo, josta en tiedä muuta kuin ulkonäön, joten menen vain Mrshighandmightyn mukana. Hahmon ulkonäkö tosin on todellakin minuun vetoava, sillä olen todella kova viktoriaanisen ajan ja vaaleanpunaisen fanaatikko. Tämä on siis melkein unelmieni kermakakku.

M: En muista yhtään, minkä takia minulle tuli edes mieleen selata Suikoden V-kuvia Creativeuncutista. Näiden kahden löytymisen jälkeen oli kuitenkin aika selvää, että tässä on hahmot jota tullaan vielä jokin päivä cossimaan. Zerasen värimaailma sopii silmään, minulla on joku juttu mustaan keltaisilla/valkoisilla yksityiskohdilla. Sen lisäksi hiljainen ja mysteerinen maagi sopii minulle.
Sen lisäksi ei tarvitsisi kanniskella kassia conipaikalla, kun kaiken tarpeellisen saa tungettua muhviin piiloon. Ingenious.

A: Ei se muhvi nyt NIIN iso ole... :p

M: Puhelin, lompakko, mahdollisesti kamera. Sinun käsilaukkuusi saa loput. Problem solved.

---

M: Omalla tavallaan huvittavaa ja hämmentävää, että tuossa hahmokasassa on tasan kaksi mieshahmoa. Oho. Ja silleen.


A: Ai loppusanat? Noh, nyt tiedän mitkä cossit ovat kesken.

Anakichi sanoo:
teenkö otsikon

MrsHighandmighty sanoo:
siit vaan
:3
ja jälkisanat
ja keenekommentti
miten me päädytään cossimaan "isäntiä ja palvelijoita" :v
tai ainakin suunnittelemaan

Anakichi sanoo:
:
*:3

Mesekeskustelumme tätä kirjoittaessa summaa aika hyvin meidän välisemme suhteen. Nuff said.

M: Puolustaudun sillä, että palvelijat on aika usein pidempiä kuin palveltavat.
Joka tapauksessa. Jospa sitä huomenna saisi jatkettua näitä Frosti-cosseja eteenpäin. Täältä tullaan nuppineulat, rautalanka ja kuumaliima.

~Mrs. High and Mighty

- Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti