sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuvapläjäys savon sydämestä!

..Eli olen jälleen kuopiossa, ja voi, olen näperrellyt!

Ihan ensiksi, kuukausi aikaa coniin, ja minulla on toinen cossi valmiina, what is this?!

Eilisen euroviisujen katselun takia tosin hyvästä cossintekoajasta meni monta tuntia hukkaan, mutta kyllä oli ihan hyvä istuksia ja syödä ja katsoa euroviisuja.

Eli siis Feferi-cossi on nyt virallisesti valmis. Ei, se ei ole ollut kertaakaan kokonaisena päälläni, mutta suonen teille sen ilon, kunhan pääsen takaisin helsinkiin ja muutto on hoidettu alta. Aijuu, ja ylioppilasjuhlat.

Kuten sanoin, tarkoituksena oli tehdä uudet sarvet. Tein ne eilen fimosta, ja nyt on kyllä jykevä meininki. Löysin aiemmin ostamistani keiloista hassut ruuvi-koukku-kiinnitysjutut, jotka olivat kuin luodut sarvien kiinnittämiseen. (niiden tarkoitus oli toimia keilojen ripustuskoukkuina, joten en tarvinnut niitä siihen.)

kiinnike kokonaisena

kiinnike erillään

kiinnikkeet pannassa.
Kuten huomaatte. päässä joka tulee minun päätäni vasten, on koukku. Se painaa todella ikävästi päätäni vasten, mutta aion ratkaista asian jotenkin. Joko etsin oikeankokoisen normaalin ruuvin, tai pehmustan pannan jotenkin. anyways, tämä toimii, joten olen tyytyväinen. Pohjan metallinuppia jää sarven alta vähän näkyviin, mutta se häviää hienosti peruukin sekaan.

Nyt pyöreällä kärjellä, hihuu!

sovitin kiinnitysosiot fimoon ennen paistamista

ja tässä ne ovat paikallaan paistamisen jälkeen



muokkasin muotoa alkuperäisista banaaneista vielä hieman ennen paistamista


Sitten jälleen maalaamaan. Enkä oikein ymmärrä, mutta vaikka lisäsin punaiseen maaliin kuinka paljon keltaista, lopputulema oli todella punertava oranssi. ja hieman harmittaa kärjen keltaisen haaleus, mutta päivänvalossa ne erottuvat paremmin, kuin näissä kuvissa.


Candy-corn-horns.. Tein myös Feferin pannan uusiksi, sillä kuten jo mainitsin, kasvoni peittyivät kaiken tavaran alle.

Feferi-laseista vielä hieman. Olen huomannut että osa fandomista tyrmää lasit, jotka eivät ole uimalasit, täysin, kun taas toinen osa kannustaa käyttämään mitä tahansa muuta kuin uimalaseja. Itse olen liittynyt iloisesti tähän jälkimmäiseen ryhmään(ei siinä, olen siis nähnyt kyllä ihan hienoja fefereitä, jotka on oteutettu uimalaseilla, mutta suomen uimalasivalikoima ei ole hehkeimmästä päästä, eivätkä minun kasvoni anna armoa uimalasien kohdalla.), sillä kokeilin Feferi-pinkkejä ja oikeanmallisia uimalaseja kaupassa. Tässä tulos:

Mm-MM!

.. ja siksipä:
maalaamattoman otsapannan kokeilua lasien kanssa
Tämä on oikea ratkaisu, ainakin minun kohdallani.

Peili on likainen, syyttäkää mrs highandmightyä. Tiara on pienempi ja lyhyempi kuin edeltäjänsä, se on myös maalattu peruukkipään päässä, jolloin maali ei halkeile, koska se pitäisi vääntää otsan muotoon. Kiinnitys hoituu pinneillä.

näyttää abrusdilta kypärältä

tällaisia kylpyhuoneessa
ja tässä on sitten lopputulos, joka viimeisteli Feferi-cossini valmiiksi.

Tiara, johon tehdyn korukiven näittekin jo sarvienpaistolevyllä.

tässä siis maalattuna.


Sain myös tehtyä ihanan hankinnan Stockmannin lastenosastolta. Ostin sieltä itselleni kengät! (ei jalkani ei ole tajuttoman pieni, siellä myytiin kokoon 40 asti, oma jalkani on 38) Löysin feferin väriset balleriinat, jotka ovat todella pehmeät ja mukavat jalassa, eli niiden ei pitäisi edes hiertää kävellessä! Luksusta!

kenkulit.
Rusetit sitten tietty pois, mutta tuossa ne olisivat!

 Tässä on muuten meikkejä, joita luulen tarvittavan useammankin Homestuck-cossaajan inventaariossa, ja jotka jaan nyt kanssanne (luultavasti kaikki muut ovat jo löytäneet omat paremmat tapansa, mutta hei, yritän.) Tässä myös hieman loottia molempiin, mutta tulkoon tänne homestuck-puolelle.

Kahta eri grimasin harmaata meikkiä

mustaa huulipunaa cybershopista
 Grimasin maaleja saa lähes kaikista pilailupuodeista ympäri suomen. Maali maksaa noin viisi euroa pieneltä purkilta, ja kymmenen isolta. Pieni purkki on vesiliukoinen, levittyy parhaiten sienellä, ja kestä hieman hankaamista. Isompi on "Cake-makeup", eli peittää, on paksumpaa, mutta myös helpommin irtoavaa, sekä levittyy hyvin siveltimillä. Sitä voi käyttää myös puuterina.

Unohdin kuvata tähän grimasin fixing powderin, joka ons iis puuterimainen tuote, joka on tarkoitettu meikin kiinnittämiseen. Koska en käytä öljyliukoisia värejä, fixing powder on luultavasti hyödyksi kun käsien, erityisesti kämmenten maalipintaa halutaan säilyttää. Tämä toimii muuten kuulemma todella hyvin ihan normaaliin meikkiinkin, eikun kokeilemaan!

Musta huulipuna, en muista merkkiä, mutta tässä on linkki cybershoppiin, josta ostin sen. Maksoi kuusi euroa. Huulipuna on mukavan kova, eikä paakkuunu, toisin kuin useimmat kokeilemani mustat huulipunat. Punaa kuluu aika reilusti, koska huulet koskevat kokoajan toisiaan ja esimerkiksi syöminen voi olla hieman sottaisaa. Plussaa se, että huulipuna TUOKSUU ihanalta!

Hankin myös kahdet uudet tekoripset kokoelmiini. Molemmat seppälästä.

Yuyukoon hieman kalliimmat n.5e

Feferiin seppälän perusripset n.3e
Ja kyllä, koen tarpeelliseksi käyttää näissä molemmissa cosseissa tekoripsiä, kun Feferissä minun kasvoni ovat harmaat, joten silmät katoavat, ja hahmolla on isot ripset, jotka tulevat jopa uimalasien linssien "alta" esiin, ja yuyukon hahmodesignissä ripset on piirretty selkeästi esiin.

Meikit loihtii Kingschair, kuten aina.



Sitten tämänhetkiseen projektiin, eli Touhouvania-Yuyukoon. Tänään mrshignamdighty aikoo viimeistellä (toivottavasti) takkini, ja aloittaa mekkoani, joten minulla ei kamalasti ole tekemistä.. Ehkä näperrän mrshighandmightyn luutaa, etten tunne oloani hyödyttömäksi. Peruukkikin saapui, stailattiin ja leikattiin... Nyyh.

Ja nyyh siksi, että tämä peruuki oli I_HA_NA!!


Huomatkaa myös vaaleanpunaiset dollyn piilolinssini!
ihana ihana ihana



















(piilolinsseistä oma kuva loppuun)

Peruukki oli alunperin tarkoitus kihartaa oikeanpituiseksi, ettei sitä tarvitsisi leikellä. Monista erilaisista yrityksistä huolimatta kuitu osoittautui LIIANKIN lämmönkestäväksi, joten mikään ei kihartanut sitä. Päädyimme sitten leikkaamaan siitä osan pois, ja ompelemaan sen osan ylös, jolloin peruukki sai kaipaamaansa paksuutta lisää, ja pituus muuttui oikeaksi.

nyrhitty rakkaani

eteen jätettiin pidemmät kiharat

häntä ;  ^  ;
Peruukki on nyt ihanan paksu. En ole kokeillut sitä uudelleenrakentamisen jälkeen päähäni, mutta tänään aion sitten laitella päällimmäisiä hiuksia kiehuvalla vedellä kiharalle. (se nimittäin toimii)

ja tässä uusin saamiseni
Dolly eyen pinkit ihanat kauniit aaah-piilolinssit. Kuva on otettu puhelimen kameralla, se vääristää väriä hieman, mutta saatte ideasta kiinni. Ne ovat aivan täydelliset ja todella hyvät silmissä. Tässä linkki paikkaan josta tilasin linssini. (taisiis mrshighandmighty tilasi)


Kuten Mrs highandmighty aiemmassa postauksessaan totesi, Girls und Panzer-cossit on nyt päätetty traconiin touhoun lisäksi. Minulla on tapana varmistella itselleni, että "kyllä minä sen cossin aion hommailla" ostamalla osia siihen jo kauan etukäteen. (esimerkkinä ovat gamzeen mailat)

Nytkin olen hankkinut Erwiniin hattupohjan etukäteen, kun sellainen sattui löytymään.

nazis (se on lentäjänhattu)

Desuconiin ei ole enää kuin 26 päivää.. Kuumotus.

kuumotus 6/6
Näihin kuviin ja tunnelmiin tälläkertaa

-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti