sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Syksyn suunnitelmia + cosplayviikko!

Laskinpa tässä sellaisen jutun, että 32 päivän päästä tähän aikaan olen mitä luultavimmin Lahdessa.
32 päivää. Enkä ole ihan varma, onko Desun cossit hyvässä vai huonossa jamassa.

Vaikka kesä onkin coneja täynnä, tämä parivaljakko matkustaa coneilemaan Desun jälkeen mitä todennäköisimmin seuraavan kerran vasta syyskuussa Traconiin. Ja kerrankin seuraavan conin cossit on päätetty hyvissä ajoin ennenkuin niiden tekemisen aloittamista tarvitsee tosissaan ajatella. Molemmille päiville on tulossa omat, uudet cossinsa, ja koska olemme mukavasti tasapuolisia, niin aloite toiseen pariin tuli minulta, toinen Anakichilta. Kumpi pari kumpana päivänä? Ei vielä mitään hajua.

Itsekkäästi ensin oma ehdotus.

 Shikieiki Yamaxanadu & Komachi Onozuka (Touhou Project)


Lähes kahden vuoden cosplaysuunnitelmani toteutuu vihdoin. Aww yeah.

Touhout on siinä mielessä ihan kivoja hahmoja, että ne eivät loppujen lopuksi ole kamalan vaikeaa tekemistä. Mikä on sinänsä ihan helpottavaa. Tämä pari on monella tapaa aika mukava, ei pelkästään hahmokemioiden osumisen varsin hyvin oikean elämän kanssa, vaan myös työmäärän: molemmille on tekemistä ihan mukavanlaisesti.
Irvistelen tosin edelleen noille kengille. Pikkuplatform-korkovarvassandaalit. Varokaa jalkojanne, minä varon päätäni.

Komachi on tavallaan jo aloitettuna, sillä tein sinisen mekon ylijäämäkankaista jo viime kesänä. En tosin ole koskenutkaan siihen sen jälkeen, joten en yhtään muista, miltä se näyttää. Mitä luultavimmin aika huonolta, mutta toivotaan, että se on pelastuskelpoinen.

Odotan kauhulla sitä, kun lähden viikatteen kanssa lauantai-aamuna klo 5.30 junaan. Ehkä pitäisi hankkia se ajokortti. Ensi kesäksi? Aina saa haaveilla.

Ja sitten Anakichin ehdotus, jotain vielä vähän kevyempää.

Erwin & Caesar - Girls und Panzer


Fack yea Garupan.

Vaikkei Caesar kuulukaan lempihahmoihini, kuuluu hän Ourai-lempitiimiini, joten annetaan nyt sen verran anteeksi. Jonkinlaisen koulupuvun tekeminen on tietyllä tavalla aina kiinnostanut, ja tässä onkin sitten mukava mahdollisuus tehdä kaksi. Aivan rehellisesti sanottuna hameen pituus suorastaan hirvittää, mutta enköhän minä tästä jotenkin selviä.

Minkä lisäksi jotain oikeasti yksinkertaista ja helppoa ommeltavaa. Kaksi kertaa vekkihame ja pitkähihainen pusero seilorikauluksella. Minkä lisäksi Erwinin takki mutta silti. Odotan näiden tekemistä itse asiassa aika innoissani.

Jospa sitä joskus päästäisiin tekemään ne venäläisetkin.

Aww yeah

Ja sitten vielä cosplayviikosta.
Ei, en ole lähdössä joka päivä ihmisten ilmoille cosplayasussa. Lähinnä kyse on henkilökohtaisesta haasteviikosta, jolloin yritän saada joka päivä jonkin yksittäisen cossinosan valmiiksi. Oli kyse sitten vöistä, hanskoista, kengistä, housuista tai peruukin stailauksesta, joka iltana pitää olla jokin uusi osa valmiina. Katsotaan sitten ensi viikon sunnuntaina, miten hyvin tässä tavoitteessa pysyn.

Voisin mennä ottamaan varaslähdön.

~Mrs. High and Mighty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti