perjantai 31. toukokuuta 2013

Ompelukärpänen ei kysy aikaa - öinen yöpäivitys

Jos joku ei sitä ole arvannut, yksi cossinosa päivässä-viikkoni meni ihan päin metsikkoa. Kyllä sillä viikolla tuli cosseja tehtyä, mutta juuri mikään ei tullut kuitenkaan valmiiksi asti. Päätin kuitenkin odottaa päivittelyä sen aikaa, että saisin sen seitsemän cossinosaa tehtyä valmiiksi asti. Meni pidempään kuin piti, mutta nytpä on. Kuten tavallista, en osannut ottaa kuvia itse tekovaiheista, joten valmiit tuotteet saa riittää.


Hattu! ...näytätpäs ryttyiseltä, ryhdistäydy vähän.

On hieman keikkuvaista mallia koska minulla on iso pää, eikä peruukki sitä ympärysmittaa ainakaan vähennä. En ole vielä ihan varma, olenko tyytyväinen tulokseen vai enkö, mutta onpahan hattu. Pohjana on vanha fedora ja maalarinteipillä päällystettyä pahvia koska hatutusvimma iski ja siinä vaiheessa mennään sillä mitä kämpästä sillä hetkellä löytyy. Täytyy toivoa ettei sadekuuro yllätä.


Piilarit!

Sain nämä pari viikkoa takaperin, joten onhan nekin jo aika esitellä. Ostettu Honeycolorista, malli on Dolly Eye Brown. Omistin alunperin jo tummanruskeat linssit, mutta halusin Marisalle vaaleammat, joten nuo tuli ostettua. Suosittelen lämpimästi, alkuherpderpin jälkeen on oikein mukavat päässä (päässä? silmissä?). Pigmenttiä on myös tarpeeksi, ettei oma silmienväri tummenna linssiä liikaa.
Tosin omat silmät on aika vaaleat, mutta mitä Anakichin silmiä ja pinkkejä linssejä olen katsonut niin uskon, että toimisi tummemmillakin.


Peruukki!

Maaginen cossinvaihto. Oma naama alkoi olla vähän liian derp, niin en enää yrittänytkään poseerata tämä päässä.
Sain viimein stailattua Eridanin peruukin loppuun asti. Mitä luultavimmin joudun nostelemaan tuota kananpersettä takatöyhtöä, joka kuvassa ei edes näy, vielä useammankin kerran. Pohjaperuukin kanssa vähän pelotti että saako sitä kunnolla muokattua, sliippaantui kuitenkin ihan nätisti.
Jostain syystä tämä päässä tulee jotenkin...niljakas olo. En tiedä, mistä se johtuu.


Viitta!

Edellisessä postauksessa viitasta puuttui vielä kaulus, joten onpahan sekin nyt oikeasti valmis. Ja onpahan pitkä, luulin että viitta ei yletä maahan mutta kiinnitys ilmeisesti laski helmaa vähän alaspäin. En valita.
Kauluksen sisällä on softista antamassa muodoa ja tukea. Kiinnitys puolestaan hoituu magneettinapeilla: paidan alla on kangaskaistale ja nappien puolikkaat, toiset on kiinni itse viitassa. Paitakangas on sen verran ohutta että pysyy tarpeeksi tukevasti, mutta on hyvin todennäköistä, että tulen tuotakin korjailemaan päivän mittaan useammin kuin kerran.

Tällä tavalla.
Tarpeeton midrant: tilasin binderin yli kuukausi sitten, miksei se ole vieläkään tullut ja myyjä vastaa yhteydenottooni? Asdfghjkl -



Vyöt!

Maaginen cossinvaihto nro 2.
Koko cosplayviikkoni tulos on tässä, kaksi vyötä. Hyvin meni.
Kovaa tekonahkaa jonka maalasin nurjalta puolelta vielä mustaksi. Rintakehävyö on kasassa kuumaliimalla, koska nepparit tahtoi poksua irti. Edelleen vähän hutera tapaus, jos ei muuten niin..lisää liimaa.

...ja toppi

En tykkää sanoa tätä valmiiksi, mutta on se sillä tavalla valmis, että tuo päällä voi lähteä tarpeen vaatiessa coniin. Jos löydän vielä ennen Desua kunnon soljet, niin kiinnitän ne kyllä.
Ja käännän nuo tähdet oikeinpäin. En tiedä, mitä ajattelin.


Housut!

Alkuperäinen suunnitelma oli muokata housut valmiista, mutta eihän niistä tullut läheskään tarpeeksi säkkiä, joten piti tehdä omat .En ole tehnyt housuja sitten seitsemännen luokan, joten jännityspisteet oli aika korkealla, mutta hyvin meni. Toinen huolenaiheeni oli, että tein hameesta liian pitkän, että housu-kenkä-suhde näyttäisi tyhmältä, onneksi testien mukaan ei näytä.
Niin paljon pussia hnnnnnnnngh <3

---

Seuraavana haasteena olisi luultavimmin Marisan shoecoverit ja Yuyukon loppuunompelu. Marisa kokonaisuutena kuumottelisi muutenkin tehdä loppuun asti, mutta tällä hetkellä ei kamalasti innosta polkaista 15 kilometriä hakemaan lisää tähtiniittejä. Suunnitelmat saa kuitenkin odottaa ensi viikkoon, viikonloppu on pyhitetty sukujuhlille.
Saa nähdä, miten toisen Desutavoitteen (viimeisellä viikolla ei tarvitse tehdä enää mitään) kanssa käy. Mahdollinen, mutta vaatii ahkerointia. Viime hetken paniikki ei ole koskaan kiva.

Nyt voisi mennä nukkumaan.

~Mrs. High and Mighty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti