sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mun sormessa on liimaa..

.. Eli jälleen oikeiden cosplay-päivitysten pariin!

Tämä postaus sisältää turhaa lätinää, väsymyksensekaisia kirjoitus- ja sanajärjestysvirheitä, sekä surkeita omakuvia.



Tämä viikonloppu oli ehkä hieman unproductive, mutta shit happens. Kahden viikon päästä on luvassa kunnon rutistus ja sitten onkin enää hetkiä Desuun.. Jänskättää!

sain piiperrettyä kasaan muutamia pieniä yksityiskohtia, mutta sen suurempaa läpimurtoa ei tullut. Huomenna stailaan Yuyuko-peruukin, jospa siitä sitten hienoa edistyskuvaa tulossa.

Feferi-nilkkarenkaat saapuivat postiin ja neidin korusetti olisi tiaraa vaille selvä! Pienensin tiaraa ja tein uuden, sillä tajusin että suuret lasit kasvoillani minusta ei näkyisi kasvojen ihoa tarpeeksi. (hurjaa)

Sain myös sarvien kiinnityksen toimimaan, mutta mukaan sattui pieni haveri. Toinen sarvistani halkesi keskeltä kahtia, kun ruuvasin suurempaa ruuvia siihen kiinni. Olen oikeastaan helpottunut, sillä nyt voin korjata sarvien ei-canonisen terävyyden! Tässä kuitenkin kuvia sarvista, jotka pysyivät kiinni! On hienoa tietää että homma toimii sitten uusienkin sarvien kanssa! (Yritän löytää hieman kevyempää materiaalia sarviin)


random kokeilua :D

Toimii peruukin kanssa, jess!

...ja sitten liian iso ruuvi halkaisi kaiken toivon.
aijuu...

ja sitten on tämä. (eridan ja feferi)
En osaa tehdä kädelläni mitään.

Sarvien lisäksi sain Feferin lasien värin korjattua, ja päädyin lisäämään niiden keskisankaan canonisen kalat-merkin muodostavan poikkipalasen. (kuvat minusta: sitä ei ole, kuvat muuten: se on)


softispala ja uudet maalit!

pahoittelen naamaani, en saanut sitä irti.

Sain myös atraimen suihkittua tasaisesti ja pinnoitettua!

tittididiidididiididi
..Ah, ja minä "Kaappicossasin", eli revin Mrs highandmightyn lattialta palan Eridan-viitan kangasta, hiuslisäkkeen ja lasit päähäni, tässä tulos:

nyeh.
(ohhahhih, uskalsin laittaa tänne kuvan itsestäni ilman meikkiä, olenpas rohkea.)

Ja kokeilin myös mrs highandmightyn (homestuck-cosplay-unelma)peruukkia, josta sitten vahingossa tein Jane Crocker-töyhtiksen.

Hienoja selfieitä, Anakichi, erittäin hyvä.

Seuraavalla kuopiovisiitillä minulla on vain puolitoista päivää aikaa. Kampaaja vie siitä pari tuntia. Coniin aikaa alle kuukausi.

Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä päivityksellä

-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti