perjantai 4. tammikuuta 2013

Don't mind me, I'm just Flippin'

Lupaan, että lopputekstin aikana en yritä olla hauska.

Mainitsin edellisessä tekstissäni (joka on jo hukkunut Anakichin omien alle, goddammit!), että kertoisin Flippyn edistymisestä. Ei ole kamalan yllättävää, että kun kyse on hahmosta, joka ei ole alunperin ihminen, gijinkoinnissa tulee erimielisyyksiä. Näin kävi myös meillä. Kitinä ja vingunta oli molemminpuoleista, mutta päätin loppupeleissä luovuttaa ja tehdä cossin varsin pitkälti Anakichin vision™ pohjalta. Tarkoittaa myös sitä, että teen Fliqpyn (koska "Flippy on nössö"). Tietämättömille tiedoksi: ei mitään muuta ulkonäöllistä eroa kuin vihreiden silmien sijasta keltaiset.

Mennään ylhäältä alas, eli aloitetaan peruukista:

Suoraan paketista otettuna ilman minkäännäköistä muokkausta, mitäs nyt keskibanaanin itselleni säädin. And wtf is wrong with my eyebrows.
Tätä myytiin itse asiassa hahmoperuukkina, mutta koska sitä ei oltu hinnalla pilattu (~14.50 euroa ja ilmainen postitus) ja väri oli Anakichin silmään täydellinen, niin otin tämän. Ja voin sanoa, että nappiostos. Paksuutta on enemmän kuin tarpeeksi, kuitu on sileää ja helpostiselviävää eikä niskakaan vilku vaikka sitä vähän pelkäsinkin. Siinä on myös tarpeeksi siistimisvaraa, jotta siitä saa samanväristä naamakarvaa. Tarvitsen kuulemma parran.
Jos jotain negatiivistä pitää sanoa, niin mainittakoon se, että päälaen "hiusrajassa" kuitu on karheampaa, lähes huonokuntoista, mutta sekin menee baretin alle piiloon, niin jospas nyt kukaan ei keksi alkaa hattuani nostelemaan. Tällä hetkellä peruukki odottaa sitä, että Anakichi tulee käymään Kuopiossa. En ala itse muokkaamaan, koska visio™.

Parempi kuva jo näkyneistä piilareista:

Tajusin vasta kuvaa rajatessa, että vitsi, kädet heijastuu silmistä.

Piilarit on tilattu YouKnowIt.comista, malli on Mad Hatter. Ensimmäinen kerta kun ostin piilolinssejä ulkomailta, jännitti enemmän kuin laki salli mutta ovathan nuo ihan mallikkaat. Jonkin verran pienemmät kuin Suomesta hankitut ja vasen silmä tykkää jostakin syystä derpata enemmän kuin normaalisti, joten pitää vähän totutella. Jotain positiivista siinäkin että koko ajan tajuaa että jotain on silmässä, näiden kanssa tuskin tulee tehtyä samaa vahinkoa kuin viime vuoden Traconissa (nukahdin piilarit päässä enkä tajunnut tätä ennenkuin Anakichi siitä sunnuntai-aamuna huomautti. On ne vaan niin mukavat).

(Välihuomautus: en omista omaa kameraa (peruukkikuvassa näkyvä oli lainassa), ja seuraavat kuvat on otettu kännykkäkameralla. Värit eivät vastaa täysin todellisuutta. Sorry.)


Ainut isompi osa, mikä tähän cossiin tulee itse tehtyä, on takki. Kangas on noukittu Eurokankaan palakangaslaarin pohjamudista muiden maastokankaiden joukosta. Tahdoin koko asusta vähän tummemmansävyisen, joten kangaskin on kaupan tummin (hyi minua, Flippyn asu on vaaleansävyinen). Anakichin visiota™ myötäillen nappilista ja napit ovat mustia, en valita, näyttää omaan silmääni ihan hyvälle. Tämän lisäksi takki sopii paremmin muuhun asukokonaisuuteen, aluspaitaan ja mustiin housuihin. Mustat, koska tuota kangasta on enää vain palasia enkä halua kahta erilaista maastokuosia.

Käsivarsimerkit on ohutta huopaa, jonka maalasin akryyliväreillä. Alun perin minulla oli hurja suunnitelma™ tehdä ne ompelukoneella, mutta loppujen lopuksi päädyin ihan kiltisti yksinkertaisemman ja helpomman maalauksen puolelle. Parempi näin kuin itqpotqraivarit kun ei osaakaan. Mistä itse hieman yllätyin nimenomaan positiivisestä oli se, miten kovaksi huopa muuttuu kun sen maalaa. En valita, näyttää hyvälle.
Kokonaisuuteen olen yllättävän tyytyväinen. Jonkun ykityiskohdan luultavasti vielä lisään, todennäköisemmin pari vyölenkkiä.

Tällä hetkellä mukana myös:

nahkahanskat (huomatkaa myös äärimmäisen miehekäs aluslakanani)
sekä rakkaat maiharini. En myönnä ehkä hieman metsästäneeni cossia, jossa näitä voi käyttää.

Mitäs sitten? Baretti on matkalla, ostin (hyi ruma sana) Supernovasta, koiralevyt ja housut tulee Varustelekasta. Ensi viikolla käyn varmaankin ostamassa puukon tuppea varten keinonahkaa. Jos sitä nyt sentään vielä jotain itse.
Sit se olisi siinä. Anakichia odotellessa.

Next time on Mrs. High and Mighty's cosplayreports: Sapphiren kenkiä ja hametta. Until then.

~Mrs. High and Mighty

PS. Tajusin vasta tällä viikolla, että olen ensimmäistä kertaa menosa coniin länkkäripuvussa. Molempina päivinä. Coniin, jolla ei ole mitään tekemistä kummankaan cossini kanssa.
Yikes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti