tiistai 1. tammikuuta 2013

Rakas prinsessa Cosplaystia, tänään opin...

...ettei pidä antaa superliiman koskettaa käsiä _IKINÄ_

Opin myös että oudoimmat innovaatiot syntyvät vahingossa.

Eli siis juu, eilen tuli näperreltyä taas proppeja, kun en keksinyt muutakaan, missä voisin auttaa. Nyt kun highandmighty on vihdoin kirjoittanut tänne, tuntuu omakin kirjoitus ihan luvalliselta. (aijuu, ei me asuta samassa kämpässä, meillä nyt vaan on loma.)

Rakensin eilen mikrofonia sapphire shoresille. Originaalissa designissä sitä ei luonnollisesti ole, mutta mrs highandmighty ehdotti, että koska kyseessä on laulajadiiva, hän voisi haluta sellaisen.

Mikrofoni koostuu kolmesta osasta: pää, varsi, ja kantanuppi, joka oli viimehetken lisäys. Ensin typistin askartelukulmasta ostetun ison pahvisen kartion sopivan pituiseksi. Sitten aloin käsitellä styrox-palloa rautalangalla, luodakseni siihen mikrofonin päällä normaalisti olevan ristikon. 300 tai enemmän metriä rautalankaa kieputeltuani olin päätynyt siihen tulokseen, että ei olisi kannattanut ottaa käsiin liimaa.

Pursottelin (avustettuna) käsiini siis liimaa, sellaista kunnon stronghold-liimaa, koska se liimasi käsieni kautta kulkevan rautalangan tiukemmin pallon pinnalle.  Lopuksi lisäsin kaksinkertaisen peruukinkuljetusverkon pallon pinnalle, ihan vain koska se tuntui mukavalta kädessä sen jälkeen.

Möhemmin tajusin että se tahma myös liimasi ihoni päälle tekoihon, joka oli tahmea ja tiukassa. (Propin teko keskeytyi pitkäksi aikaa pallon valmistumisen jälkeen, sillä hinkkkasin käsiäni puhtaaksi, protip maskeeraajille: jos haluat että ihosta tulee sen näköinen, että sitä on kuorittu, laita haluamallesi alueelle vahvaa, mutta ei pika-, liimaa, jonka annat kuivua ja sitten nypit auki.) Tälläkin hetkellä kirjoittaessani molempien käsien kämmenselät ja sormet ovat vielä liimakerroksen peitossa.


nämä eivät ole minun käteni, mutta tuolta se suunnilleen näytti

Pidimme ulkoilutauon ja menimme katsomaan yhdessä rakettien ampumista, oli aika hienoa, vaikka omista raketeista yksi oli susi ja toinen lensi holtittomasti, koska sen keppi oli katkennut (opetus: älä ammu rakettia jos sen keppi on poikki)

Päästyämme takaisin, aloin taas hommiin. Olin jättänyt mikrofonin liimautumaan kokoon kun lähdimme ja se oli valmiina odottamassa saapuessamme. 

Kieputin mikin varren jesarilla, jotta siihen tulisi miellyttävämpi pinta. Maalasin sen jälkeen jesarin päälle varren violetiksi, ja maalailin mikrofonin päätä paikoin mustemmaksi, koska valkoinen styroksipallo kuulsi läpi- Lopuksi liimasin vielä vahingossa löytyneen verhotangon nupin kiinni mikin päähän, jolloin tapahtui mystinen muodonmuutos ja se alkoi oikeasti muistuttaa mikrofonia!

dumbledoren hattu

Kun maali ja liima olivat kuivuneet, aloin miettiä, että mikrofoni on aika tylsä ilman jotain pientä tyttömäisyyttä. Koska minulle pieni on suurta, lisäsin JUMALATTOMAN rusetin.

(ei se nyt niin iso ole, katsokaa vaikka)

It needs more bling
Laitan tähän sitten selaisen "kaikista ilmansuunnista" kuvan tästä kapistuksesta. Rusetin tein siis keltaisesta silkkinauhasta, ja aion vielä aikanaan lisätä siihen jonkinlaisen bling-elementin johonkin, koska Sapphire on bitch  diiva.






Kuten kuvasta ehkä huomaa, keltaiset täplät menevät mikrofonin ympäri kiertäen ja alaspäin suuntautuen. (vai onko tämä taas näitä lasi on puolityhjä ja puolitäysi-juttuja)

Pakollinen materiaaalikuvitus:

Etualan maalit olivat käytössä






siinä on toinen liima, tuo ei liimaa ihoa muuten kuin yhteen.











































Ainiin! Toissapäivänä sain maalattua flippyn/fliqpyn armeijaveitsen ja siitä tuli tosi hieno! (Kuvassa myös atm keskeneräinen flippyn/fliqpyn paita, á la mrshighandmighty)



hopeamaalia ja mustaa maalia.. korjaan vielä tuon tyven

siinäpä kai kaikki tältäerää...

ei, pakollinen ponipostaus vielä:







-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti