keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kuinka minusta tulikin smurffi.. (poniponiponi)

..ja muuta poniksi muuttumisen riemuihin liittyvää.

Photo Finish-cossi on ainoa keskeneräinen omassa kansiossani, sillä flakyyn löysin jo kaiken käytännössä kotoa (kaappicosplay, toistan, kaappicosplay!)

Kokeilin tänään bodypainttia käteeni ja omaksi ilokseni huomasin,että a )se on tismalleen sukkahousujeni väristä ja b) se peittää hyvin ja pysyy

Smurffiina

Kuvassa minulla on vain kaksi kerrosta maalia ihollani, ja se kuultaa hieman läpi. Unohdin myös rasvata ihon ennen kuin maalasin, ja koska ihoni on kuiva kuin saharan autiomaa, se imaisi viimeisillä voimillaan kaiken maalin itseensä, kirkuen "NESTETTÄ, NESTETTÄ"

Siltikin pääasia on se, että sukkahousut ja ihomaali olivat TÄYDELLISEN SAMAN VÄRISIÄ!!!

TÄRKEÄÄ (huomatkaa, lumene, sekä tämän postauksen teemaväri , sininen)
Nappasin vanhasta meikkipuuteristani säästämän puuterisienen (siksi minä sitä sanon) ja käytin sitä ihomaalin levittämiseen. Hyvin toimi.

Tosin sitä ei voi enää käyttää muuhun kuin juuri tähän tarkoitukseen.

kuvassa meikkisieni.


Etualalla: nude huulikiille, siitä vasemmalla tummansininen luomiväri ja takana isoin, Ihomaali.

Käytän siis tuota nudea huulikiillettä+sinistä luomiväriä siihen, että tummennan siniset huuleni siten, että ne erottuvat koko muusta naamasta (koska kaikkien huulet on eri väriset kuin naama...)


...tai no....

Takaisin asiaan.


Sukkahousujahan tilattiin kahdet, koska minulla on tapana rikkoa sukkiksia. Siitä voisi tulla melkein ammattini. Ensimmäiset (ja maalatut) sukkahousut olivat liian pienet, vaikka olin tilannut omaa kokoani olevat. Ajattelin että kiinalaiset on pieniä, ja leikkasin kyseisistä strumphoseneista kärjet auki, tulos: leggingsit.

En voisi käyttää avokkaita, kuten aioin.

Noh, tänään sitten avasin toiset sukkahousut paketistaan (kyllä, ne lojuivat kuukausia muovipussissa pöydälläni) ja vedin ne jalkaan. Tilanne oli maaginen. Sukkahousut ikäänkuin kiipesivät ylleni ja olivat täydellisen istuvat, eivätkä kiristäneet mistään. Olenkin nyt päätynyt tulokseen, että kiinalaiset ovat lähettäneet kaksi eri kokoa.

Nyt, edessä häämöttävällä kuopionreissulla maalaamme nämä päällemenevät sukkahousut ja jatkamme cossia muutenkin.
Kyllä, asiaan vihkiytyneille: se on Twilight Sparklen Cutiemark, alla selitys miksi.

Photo Finishillä ei ole niinsanottua "virallista" cutiemarkkia, sillä kyseisen hahmon animaatiopohjana on käytetty Twilight Sparklen flash-mallia, josta ei ole siis poistettu edes CM:ää. Eräässä kohtauksessa, tarkoituksella tai ei, photo finishin kankku vilahtaa hameen alta paljastaen, yllätys yllätys, twilightin cutiemarkin!

Twilight, et ole enää originelli.

EEEEEEEEEIIIIIIII

Niin. Olimme siis maalanneet jo yksiin sukkahousuihin leggingseihin kyseisen cutiemarkin, mutta koska ihme on tapahtunut ja jalkani ovat lyhentyneet kiinalaisiin mittoihin, saa maalaus luvan tapahtua uudelleen.

Sitten näpertelyosioon, suosikkiini:

Photo finishin kamera.

Photo finish on valokuvaaja, muotikuvaaja, jos tarkkoja ollaan, joten hänellä on kamera. Sarjassa hän käyttää vanhahtavan oloista, mutta silti high tec-ihmeellistä kokoontaittuvaa kameraa.

Perhanan transparentit.

En kuitenkaan ehdi rakentamaan kyseistä kameraa (ainakaan näillänäkymin, katsellaan.) Joten päädyin muokkaamaan omaa wanhaa kameraani, joka tuntemattomista syistä hajosi, ja jonka ihan täysin cosplaysyistä säilytin.

Kamera ja paljon tilpehööriä jota saatan käyttää modaamiseen.

Aion rakentaa samantyylisen kameran, mutta se on hieman enemmän tällainen mukanakannettava rekvisiitta-osio, kuin itse "upea proppi" (Kuvan lehti on muuten improbatur, jos mietitte että mitähän hemmettiä.)

Ja minä RAKASTAN näpertelyä!!

Aion ehkä tänään, tai viimeistään huomenna matkata jopa kauppaan koulun ohella ja ostaa jonkinsortin riittoisaa pikaliimaa, jotta saan homman alkuun. (tulossa on muunmuassa iso salamajötikkä, pinkkiä, ja ehkä glitteriä.)




Näpertelyä

Näpertelystä puheenollen ^

linssit nyt näyttävät punaisilta.. En oikein ole keksinyt miten korjaan asian, joten katsellaan... (niistä ei näe kuitenkaan läpi, samapa tuo vetää vielä muutama kerros erilaisia maaleja.) Sormus taas oli hauska päähänpisto, koska se oli ruman värinen. Maalasin sen uudelleen lasimaaleilla ja ajattelin että sitä voisi ehkä käyttää photo finishissä.


Seuraava haaste olisikin sitten itse asun viimeisteleminen ajoissa coniin, sillä

GAAAASP

CONIIN ON ENÄÄ KUUKAUSI

E-..ei minulla mitään pa..paniikkia ole... jo..jos sitä luulet... Ba..baka!



Elikkä joo. Taas tämä teksti derppaa.... 

Mutta siis.. Cosseistani valmiina on Flaky (vaikka minusta tuntuu että jotain on unohtunut, seesh...) Ja keskeneräisenä taas Photo Finish. (Hameen korjaus, hihat paitaan, kaikenlainen pienien yksityiskohtien hionta) 

Tarkoitukseni olisi myöskin ehtiä väsäämään itselleni tämä kamera, Mrshighandmightylle fipyn veitsi loppuun, luultavasti modaan myös leluaseen samaan cossiin........

noh... sanotaan että tekemistä on paljon.

Ei kai tässä muuta... Näkymisiin.




-Anakichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti